Холивудският актьор Бен Афлек официализира раздялата си с латино звездата

...
Холивудският актьор Бен Афлек официализира раздялата си с латино звездата
Коментари Харесай

Бен Афлек живее в страх от Дженифър Лопес

Холивудският артист Бен Афлек официализира раздялата си с латино звездата Дженифър Лопес преди няколко седмици, а към този момент секси мацки му се хвърлят в обятията.

След като Джей Ло подаде молба за развод на втората им годишнина от сватбата предишния месец, той беше свързван с американската наследница Кик Кенеди. Представители на Афлек обаче побързаха да оспорят слуховете.

Но в този момент източник твърди, че даже и да желае, 52-годишният Бен си е наложил цялостна възбрана за срещи, до момента в който тече бракоразводното му дело.

Това може да се дължи на обстоятелството, че двойката не е подписала предбрачен контракт, преди да се оженят преди две години. Двойката в този момент е изправена пред делене на общите си активи, за които се твърди, че възлизат на умопомрачителните 650 милиона $.

Така че даже и Бен да желае да се върне към срещите, той надали скоро ще ги направи обществени. Източник сподели пред списание Heat: " Той в действителност желае да стартира да се забавлява още веднъж и има толкоз доста секси дами, които взривяват телефона му, само че той стопира проектите си за срещи. Той не може да рискува да разстрои Джен. От негова позиция е разочароващо, че не му разрешават да се забавлява, само че не може да рискува. Той се надява, че тя ще желае бързо да завърши развода ".

Източникът изясни, че какъв брой безпрепятствено ще протече разводът им зависи от това дали носителят на " Оскар " и Джен " играят по разпоредбите “, което значи, че той " няма различен избор, с изключение на да бъде допустимо най-сговорчив към нея “.

Освен това източникът твърди, че Бен " значително живее в боязън “ от Джен сега, заради което той имал толкоз огромно предпочитание да опровергае слуховете за Кик Кенеди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР