В Ловеч и Велико Търново е отчетена най-високата температура днес.

...
В Ловеч и Велико Търново е отчетена най-високата температура днес.
Коментари Харесай

Ето в кои точки на България днес беше горещо като в ада

В Ловеч и Велико Търново е регистрирана най-високата температура през днешния ден. Термометрите там са отчели 33 градуса, сочат оповестените на уеб страницата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) данни към 15:00 ч.

В Русе термометрите са посочили 32 градуса, а в шест други града в страната е регистрирана температура от 31 градуса през днешния ден. Данни от измервателните станции удостоверяват, че през днешния ден е било най-вече слънчево, като единствено на някои места е имало раздрана облачност. В София температурата към 15:00 ч. е била 28 градуса.

Утре през страната ще премине леден атмосферен фронт, информира по-рано през днешния ден Национален институт по метеорология и хидрология. Още сутринта облачността от запад-северозапад ще стартира бързо да се усилва и ще завали дъжд. Следобед преваляванията ще обзет Централна, а към края на деня и Източна България, сочи прогнозата за времето. Значителни ще бъдат преваляванията в Централна и Източна България, където ще има гръмотевични стихии и условия за градушки. Ще прегърми и тук-там в Западна България, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР