Филип Киркоров стана император Петър I, след като падна забраната

...
Филип Киркоров стана император Петър I, след като падна забраната
Коментари Харесай

Филип Киркоров отново разби всички! Вижте как и къде се появи

Филип Киркоров стана император Петър I, откакто падна възбраната върху проявлението на артиста в стратегии по съветските малките екрани.

Преди време той се появи за малко в песенно шоу по Първи канал на държавната телевизия, а в този момент връщат кино лентата с него " Иван Василевич сменя всичко “, където играеше първия съветски император, написа " Телеграф ".

Голата

Киркоров си навлече неприятности, откакто взе участие предходната година в светско празненство, станало известно като Голата вечеринка при Ивлеева. Тя бе на 20 декември предходната година, само че провокира тотално публично неодобрение, най-много от хардлайнери и стремително паднаха всички участия на артиста, а фрагментите с него от кино лентата " Иван Василевич сменя всичко “ бяха изрязани. Киркоров, както и останалите участници, бяха по долни дрехи или по-леки за зимата облекла, само че вечеринката бе нарочена и всички пострадаха, тъй като бе сметнато, че се застъпват за неразрешените в Русия ЛГБТ+ организации.

Сега телевизия ТНТ сподели цялостната режисьорска версия на кино лентата, т.е. върна артиста в нея. Звездата от години влиза в ролята на Петър I за реклами и къси интернет филмчета. Но за пръв път в такава огромна продукция играе владетеля. Филип Киркоров споделя: " Вече всички знаят, че точно аз съм император Петър I ".

Пижама

В комедията, която от своя страна стъпва върху именитата класика " Иван Василевич сменя специалността “ на Леонид Гайдай от 1973 година има доста нови сюжети и персонажи, измежду тях са на Барби и този на Петър I, който е облечен в нещо приблизително сред първокласна пижама и червен костюм на Дядо Коледа. Императорът през съвсем цялото време пее, обграден от придворни дами и прислужници. Използва обществени мрежи и навигатор. Рендосва всякакви дървени неща. Владетелят не пропуща да се къпе, до момента в който води по интернет конферентни диалози с военни водачи. И без присъединяване на Киркоров, само че с неговата дейна реклама преди да го отрежат, филмът се трансформира в най-гледаната тв продукция на Русия предходната година. Той е най-гледаната продукция на ТНТ, надминавайки рейтингите на сериала " Кухня “ преди 5 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР