Джони Деп направи изненадващо посещение в университетската болница Доностия в

...
Джони Деп направи изненадващо посещение в университетската болница Доностия в
Коментари Харесай

Добро дело: Джони Деп изненада болни деца в Испания

Джони Деп направи изненадващо посещаване в университетската болница Доностия в Сан Себастиан, Испания, облечен като капитан Джак Спароу.

Болницата показа фотоси и изрази признателност: " От целия личен състав на университетската болница в Доностия бихме желали да изразим нашата безкрайна признателност на Джони Деп за отделеното време, поддръжката и силата му, както и на @sansebastianfes за това, че улесни това посещаване. "

Деп прекарва известно време с пациентите в отделението по педиатрия и онкология, говорейки и играейки с тях, до момента в който остава в облик.

Това не е първото посещаване на Деп в болничното заведение като Джак Спароу; преди този момент е посещавал детски отделения по света.

Деп е в Испания за филмовия фестивал, където дебютира неговият режисиран филм Моди: Three Days on the Wing of Madness.

На конференция Деп разиска тематиката на кино лентата: " Всеки има своята история. Разбира се, можем да кажем, че съм минал през доста неща тук и там. Но, знаете ли, аз съм добре... Мисля, че всички ние сме минали през редица неща, в последна сметка може би вашето не се е трансформирало в сапунена опера по малкия екран ".

Коментарите на Деп наподобява се позоваха на неговия развой за клюка от 2022 година с Амбър Хърд.

След процеса Хърд заплати на Деп 1 милион $ като съглашение.

Деп ще открие завладяваща галерия, A Bunch of Stuff, в Ню Йорк на 4 октомври.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР