21-годишен моторист се сбогува с живота след челна катастрофа. Сигналът за

...
21-годишен моторист се сбогува с живота след челна катастрофа.
Сигналът за
Коментари Харесай

21-годишен моторист се сбогува с живота след челна катастрофа

21-годишен моторист се сбогува с живота след челна злополука.

Сигналът за злополуката е получен преди 16.30 ч. през днешния ден в ОДМВР-Пловдив. По предварителни данни при изпреварване на таксиметров автомобил, мотоциклет „ Хонда “ навлязъл в насрещната лента и се блъснал челно в тежкотоварен камион.

Ужасяващия случай с младия 21-годишен мъж затвори пътя сред Кричим и Девин, автомобилният поток се отклонява през обходни направления. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

От пристигналите екипи на РУ-Стамболийски и Спешна здравна помощ е установена гибелта на 21-годишния лидер на мотора.

Местопроизшествието след злополуката е непокътнато, прави се оглед.

До привършване на работата на оперативната група придвижването е краткотрайно прекратено. От близкия Кричим полицейски чиновници насочват пътуващите към Девин през Асеновград и Пампорово.

В противоположната посока колите се отбиват от Девин през Пампорово към Пловдив.

През миналото денонощие на територията на страната са станали 25 тежки произшествия. Няма починали, ранени са 43 души, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В София са станали 35 леки катастрофи и две тежки. При тях има трима ранени, единият от които е с заплаха за живота. Няма починали.

От началото на месеца са станали 579 тежки катастрофи, починали са 32 думи, а 771 са били ранени. От началото на годината броят на злополуките е 5349. В тях са починали 330 души, а 6742 са ранените.

При съпоставяне с действителните данни за починалите – 395 души,  през същия интервал на 2023 година се регистрират 65 по-малко починали участници в придвижването по пътищата през 2024 година

Източник: БНР

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР