Холивудски звезди, сред които са имената Ейми Шумър, Джулиан Мур

...
Холивудски звезди, сред които са имената Ейми Шумър, Джулиан Мур
Коментари Харесай

Джулиан Мур и други холивудски звезди с призив срещу оръжията във филмите

Холивудски звезди, измежду които са имената Ейми Шумър, Джулиан Мур и Марк Ръфало, подписаха писмо, с което приканват филмите и телевизионните излъчвания да демонстрират виновното отношение към притежаването на оръжие и да лимитират сцените с деца с огнестрелни оръжия. Отвореното писмо, написано в отговор на неотдавнашните всеобщи стрелби в Съединени американски щати в Увалде и Бъфало, беше подписано и от видни продуценти като Джей Джей Ейбрамс („ Изгубени “), Шонда Раймс („ Бриджъртън “) и Катлийн Кенеди, която е отпред на Lucasfilm, оповестяват от „ Франс Прес “.

„ Културните настройки към тютюнопушенето, шофирането в нетрезво положение, защитните колани и равенството в брака са се развили значително заради въздействието на филмите и малкия екран. Време е да се погрижим за сигурността на оръжията “, се споделя в писмото, споделено от Brady Campaign, организация с нестопанска цел за надзор на оръжията.

„ Ние не молим никого да бъде спряно проявлението на оръжия на екрана. Отправяме зов към сценаристите, режисьорите и продуцентите да имат поради насилието с оръжие на екрана и най-хубавите практики за сигурност на оръжията “.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Julianne Moore (@juliannemoore)

Отбелязвайки, че огнестрелните оръжия неотдавна надминаха злополуките с моторни транспортни средства като водеща причина за гибел измежду американските малолетни, писмото приканва „ сътрудниците в креативната общественост “ да „ лимитират сцените, в това число на деца и оръжия “.

Миналия месец 10 души бяха убити и убити при расистка офанзива против магазин за хранителни артикули в щата Ню Йорк. Само 10 дни по-късно 19 деца и двама учители бяха убити по време на пукотевица в учебно заведение в Увалде, щата Тексас. Черната статистика сочи, че 4368 деца и юноши в Съединени американски щати до 19-годишна възраст са починали от огнестрелно оръжие през 2020 година, съгласно Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC).

Отвореното писмо е подписано от над 200 холивудски звезди, в това число Джими Кимел, Джъд Апатоу, Бил Лорънс, Деймън Линделоф и Адам Маккей. В него се отбелязва, че оръжията „ заемат видно място в малкия екран и филмите на всички места, само че единствено Америка има зараза от принуждение с оръжие “. „ Отговорността е в слабите закони за оръжията, подкрепяни от тези политици, които се опасяват повече от загуба на власт, в сравнение с от избавяне на животи ", предава „ Франс Прес “.
Матю Макконъхи след стрелбата в Съединени американски щати: Това е зараза, която можем да направляваме
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР