Холивудската звезда Стивън Сегал продължава да се прекланя пред руския

...
Холивудската звезда Стивън Сегал продължава да се прекланя пред руския
Коментари Харесай

Защо Стивън Сегал не се отрича от Путин

Холивудската звезда Стивън Сегал продължава да се прекланя пред съветския президент Владимир Путин.

На видеозаписи, изтекли от рождения ден на артиста, който бе отпразнуван в стеснен кръг в ресторант в Москва, се чува Сегал да удостоверява поддръжката си " в положително и в зло ".

Актьорът навърши 70 години на 10 април, само че празненството е било отсрочено с няколко дни.

Гости на празненството са били най-вече доближени до Путин, измежду които водещият в националната телевизия Владимир Солевиев и съветската журналистка Маргарита Симонян. И двамата бяха включени в санкционния лист на Европейски Съюз в отговор на нашествието на Русия в Украйна, написа The ​​Times, представен от БГНЕС.

Сегал, който скоро назова Путин „ един от най-великите международни водачи, в случай че не и най-великият международен водач, жив през днешния ден “, назова присъстващите „ моето семейство и моите другари. Обичам ви всички и стоим дружно, в положително и неприятно ", споделя артистът.

70-годишният мъж получи съветски паспорт през 2016 година, откакто заявява поддръжката си за анексирането на Крим през 2014 година В отговор Москва го назначи и за специфичен делегат на Русия в Съединени американски щати през 2018 година

Смята се, че Сигал и Путин са намерили общ език поради взаимната си обич към бойните изкуства.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР