Холивудската звезда Оскар Айзък влиза в няколко роли, носи наметало

...
Холивудската звезда Оскар Айзък влиза в няколко роли, носи наметало
Коментари Харесай

Оскар Айзък влиза в четири образа в нов сериал от Вселената на Marvel

Холивудската звезда Оскар Айзък влиза в няколко функции, носи покривало и приказва с английски акцент в " Лунен рицар ", най-новата супергеройска поредност от Вселената на Marvel , заяви Ройтерс.

Сериалът на Disney+ е за не толкоз прочут воин на Marvel, само че в него Айзък се превъплъщава "в най-малко четири персони ".

It was a night at the British Museum for Hollywood stars Oscar Isaac and Ethan Hawke as they attended a special screening of 'Moon Knight,’ the latest superhero series in the Marvel Cinematic Universe
— Reuters (@Reuters)
"Това бе част от предизвикването и вълнението, опцията да покажа толкоз доста аспекти на една персона и в действителност да проучвам безусловно и алегорично другите идентичности, които носи ", сподели Айзък пред Ройтерс на премиерата на сериала в Британския музей в четвъртък.

За разлика от комикса, в който алтер-егото на Лунния рицар е Марк Спектор , Айзък играе служителя в магазин за дарове Стивън Грант . Лондончанинът, който не спи, страда от дисоциативно разстройство на идентичността и е преследван от спомените за Спектор .

Oscar Isaac, you are the owner of my heart
— heatworld (@heatworld)
Итън Хоук играе злодея Артър Хароу . Айзък убеждава Хоук да одобри ролята. "Срещнах го в кафене в Ню Йорк и той ми сподели, че работи по това и че има потребност някой да бъде с него. "Отговорих му - Добре, направи ми предложение ", сподели Хоук.

В сериала, режисиран от египтянина Мохамед Диаб , е и последната роля на френския артист Гаспар Юлиел , който умря на 19 януари тази година след случай на ски писта във френските Алпи.

Премиерата на сериала по Disney+ на 30 март.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР