Холивудската звезда Ал Пачино стана баща на 83-годишна възраст, съобщи

...
Холивудската звезда Ал Пачино стана баща на 83-годишна възраст, съобщи
Коментари Харесай

Ал Пачино стана баща за четвърти път на 83 години

Холивудската звезда Ал Пачино стана татко на 83-годишна възраст, заяви представител на артиста, представен от международните организации.

Четвъртото дете на именития артист е момченце. Пачино и 29-годишната му другарка и майка на бебето Нур Алфала са избрали името Роман.

" Потвърждавам, че Ал Пачино и Нур Алфала приветстваха раждането на сина си, който ще носи името Роман Пачино. Няма да бъдат оповестявани повече детайлности, нито ще бъде направено изказване ", съобщи представителят на артиста Стан Розенфилд.

Роденият в Ню Йорк притежател на " Оскар " има щерка Джули Мари, на 33 години, от някогашната си обичана, треньорката по актьорско майсторство Ян Тарант. Той също по този начин е татко на 22-годишните близнаци Антон и Оливия, чиято майка е Бевърли Д'Анджело, с която излизаше от 1997 до 2003 година, съобщи Дир.бг.
Пачино и Нур са дружно от 2022 година. За Алфала се знае, че Ал не е първият прочут мъж, с който е излизала. Преди да забременее от него, тя се срещаше с фронтмена на " Rolling Stones " Мик Джагър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР