Холивудската кинозвезда Джони Деп физически и сексуално насилвал своята тогавашна

...
Холивудската кинозвезда Джони Деп физически и сексуално насилвал своята тогавашна
Коментари Харесай

Адвокатите на Амбър Хърд описаха Джони Деп като "чудовище"

Холивудската кинозвезда Джони Деп физически и полово насилвал своята тогавашна брачна половинка Амбър Хърд по време на придружени от алкохол и опиати купони, по време на които той се превръщал в " страшилище ", обявиха юристите ѝ пред съда във вторник, съобщи Агенция Франс Прес.

 Джони Деп в правосъдната зала във Феърфакс/ЕПА/БГНЕС

Съдебните бранители на Деп отвърнаха в първия ден от делото за клюка против Хърд, че обвиняванията ѝ не дават отговор на истината и са имали " унищожителен резултат " върху неговата кино кариера.

58-годишнията Деп заведе дело за клюка против 35-годишната Хърд след неин текст, оповестен в рубриката " Мнение " на в. " Вашингтон пост " през декември 2018 година, в който тя се разказва като " обществена фигура, олицетворяваща домашното принуждение ".

Тя не загатва категорично Деп, който среща през 2009 година на фотосите на " Дневникът на едно пиянде ", само че той я съди поради внушението, че е принудител и желае погашение на вреди в размер на 50 млн. $.

В контраиск Хърд упорства за обезщетение от 100 млн. $, заявявайки, че е претърпяла в ръцете му „ неистово физическо принуждение “.

 Амбър Хърд със своя адвокатка/ЕПА/БГНЕС Освен Деп и Хърд, по делото, което се води във Феърфакс, щата Вирджиния, се чака да свидетелстват актьорите Джеймс Франко и Пол Бетани, както и милиардерът Илон Мъск, някогашен другар на Хърд.

Решението по насрещния иск на Хърд ще бъде взето в границите на правосъдния развой, който може да продължи шест седмици.

След решението по делото за клюка в Лондон от ноември 2020 година, Деп беше сменен с датския артист Мадс Микелсен в третия филм от поредицата " Фантастични животни ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР