Холивудската актриса Памела Андерсън, член на Консултативния съвет към Международния

...
Холивудската актриса Памела Андерсън, член на Консултативния съвет към Международния
Коментари Харесай

Памела Андерсън търси помощ от Путин за освобождаването на косатките и белугите от затвора за китове

Холивудската актриса Памела Андерсън, член на Консултативния съвет към Международния фонд за отбрана на животните, написа намерено писмо до президента на Руската Федерация Владимир Путин за освобождението на косатките и белугите от "затвора за китове ", съобщи организация ТАСС.

Морските бозайници се държат в плен край крайбрежията на Находка в Приморския край. Там се намират 11 незаконно уловени косатки, предопределени за продажба в Китай и към 90 белуги. По-късно на три белуги и на една косатка бяха изгубени следите.

Във връзка с незаконното задържане на животните съветските управляващи възбудиха следствено дело за противозаконен улов. На 22 февруари президентът Путин поръча на способените управляващи и организации до 1 март да решат ориста на морските животни.

"Пиша Ви във връзка 11-те косатки и 87-те белуги, които понастоящем са държани в плен покрай Находка.

Разбрах, че към момента не е взето дефинитивно решение по въпроса и се обръщам към Вас, с цел да се намесите и тези животни да бъдат още веднъж пуснати на независимост ", написа Андерсън до съветския общественик.

Бившата звезда от "Спасители на плажа " също изрази вярата, че държавното управление на Руската Федерация ще сплоти напъните си с съветските еколози и интернационалните експерти за създаването на професионален проект за връщането на пленените животни в естествената им среда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР