Холи Уолс вече била майка на две деца, когато се

...
Холи Уолс вече била майка на две деца, когато се
Коментари Харесай

Майка била на косъм да изгуби бебето си, но вместо това родила „най-ядосаното“ дете

Холи Уолс към този момент била майка на две деца, когато се омъжила наново. И по този начин, тя и брачният партньор й нямали самообладание да уголемят фамилията с още едно бебе. И двамата обаче знаели, че това може да отнеме доста време и сила, защото лекарите им споделили, че възможностите Холи да зачене по натурален път са дребни.

Но тогава се случило нещо необикновено. Въпреки че била претърпяла две интервенции, при които солидна маса била отстранена от матката й, Холи се оказала бременна. Когато пробата за бременност посочил две черти, тя била сигурна, че или е направила нещо неправилно, или пробата е неверен.

„ Първоначално даже не желаех да кажа на брачна половинка си, тъй като бях сигурна, че ще бъде просто следващото отчаяние, а ние бяхме претърпели прекалено много от тях “, сподели Холи, споделяйки историята си с Love What Matters.

Но Холи в действителност била заченала и бременността й била съвършена. Всички ултразвуци посочили, че бебето й се развива добре и че няма нищо, за което да се тревожи.

Когато била бременна в 41-та седмица, тя отишла на последното си посещаване в акушерството, с цел да насрочи индукция, тъй като както изглеждало, бебето й нямало да излезе единствено.

Медицинските лица създали бърз ултразвук и Холи забелязала, че лицата им някак са се трансформирали. Майчинският й инстинкт й подсказвал, че нещо не е наред, макар че всички я уверявали, че всичко ще бъде наред.

Миг по-късно й споделили, че има олигохидрамнион, положение, характеризиращо се с дефицит на околоплодна течност, и била откарана по неотложност в болничното заведение.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winter (@moodsofwinter)

Там лекарите създали куп проби и различен ултразвук, който посочил, че равнищата на околоплодната течност са ниски, само че разкрили някои джобове с течност. Било петък и индукцията на Холи била планувана за понеделник.

В неделя сутринта обаче Холи забелязала, че бебето не се движи толкоз постоянно, както преди, и усетила, че нещата не са наред.

„ И до през днешния ден не мога да го обясня. Отдавам го на майчината вътрешен глас. Просто знаех, че би трябвало незабавно да отида в болничното заведение. Обадих се на моята цеви (б.р. – особено подготвен компаньон, който оказва помощ на дамата по време на бременността) и тя сподели, че ще ме посрещне там до час. Исках да съм разчувствана от срещата с бебето си, само че бях толкоз обезпокоена “, споделя Холи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winter (@moodsofwinter)

В болничното заведение лекарите забелязали, че сърдечната периодичност на бебето спада и по-късно се форсира и то би трябвало да бъде родено посредством незабавно цезарово сечение.

Тази уплашена бъдеща майка се страхувала за живота на бебето си и се молела тя да се роди здрава, откакто лекарите й споделили, че поради тези сърдечни честоти мъничето може да се роди в мозъчна гибел.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winter (@moodsofwinter)

За благополучие всичко минало добре и мигове по-късно бебето Уинтър Джоузефин се появило на бял свят. Това сладко бебе било изцяло крепко. Това, което обаче привлякло вниманието на всички, било „ ядосаното “ лице на бебето.

„ След като излязохме от интензивното и се върнахме в болничната стая, просто държах Уинтър пред себе си и се взирах в нея. Колкото и съвършена да беше, не можех да не се разсмея, тъй като изглеждаше толкоз ядосана “, споделя Холи.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winter (@moodsofwinter)

Холи се майтапи, че ядосаното изражение на щерка й е нейният метод да каже: „ Защо ме измъкнахте оттова, беше ми супер в корема на мама. “

Скоро маалката Уинтър Жозефин направи първата си фотосесия и фотосите й са просто невероятни. Фотографът, който ги снимал, споделил на Холи, че доста от бебетата в действителност умират поради олигохидрамнион и това я предиздвикало да осъзнае, че е огромна късметлийка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winter (@moodsofwinter)

Съжаляваме, че Холи трябвало да премине през такова стресиращо събитие, само че в това време сме доста щастливи, че всичко в последна сметка приключило добре. Що се отнася до бебето Уинтър Джоузефин, тя е едно от най-сладките и смели бебета и нейното „ ядосано “ лице единствено я прави още по-очарователна, не сте ли съгласни?

Днес момиченцето е пораснало. Здраво е, щастливо е и… си е запазило ядосаната физиономия.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР