Холгер Руне поднесе голямата изненада на Мастърс турнира в Париж,

...
Холгер Руне поднесе голямата изненада на Мастърс турнира в Париж,
Коментари Харесай

Руне - Джокович 3:6, 6:3, 7:5: 19-годишният датчанин вдигна трофея в Париж

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Холгер Руне сервира огромната изненада на " Мастърс " шампионата в Париж, откакто победи Новак Джокович във финала - 3:6, 6:3, 7:5. 19-годишният датчанин стигна до своя първи успех в конкуренциите от категорията АТП 1000.

Титлата е трета в кариерата на датския младеж след шампионатите в Мюнхен и Стокхолм. Той има и два изгубени финала - в София и Базел. Всичките мачове на Руне за трофеи пристигнаха през 2022 година

Той става най-младият първенец в историята на шампионата в Париж от Борис Бекер през 1986 година По пътя към купата Руне имаше и мач с Карлос Алкарас, само че той приключи предварително поради травма на международния №1 в тениса.

Джокович се бореше за рекордна седма купа на шампионата в Париж. След отличното си показване в Париж Руне влезе и в Топ 10 в международната класация.

 

ЦСКА-София - Локомотив (София) 0:0: Червените прекъснаха победната си серия

Лидерът в Първа лига ЦСКА-София прекъсна серията си от победи и стъпи изкривено в семейството на " Локомотив " (София) - 0:0. Двубоят на стадион " Българска войска " беше белязан от доста борба, а домакините трябваше да се оправят и с редица кадрови проблеми.

ЦСКА-София удари две греди в хода на мача, а " Локомотив " пропусна няколко положителни шанса. За повторно от началото на сезона алените не могат да се оправят с " Локомотив ", откакто двата отбора приключиха 1:1 и в " Надежда " във втория кръг.

След серията си от пет следващи победи алените вършат първа неточност в шампионата от загубата от Лудогорец. Това е и първа неверна стъпка на ЦСКА-София на " Българска войска " от началото на сезона. Дотук отборът на Саша Или беше с осем следващи победи и 20 маркирани гола на своя стадион.

Тотнъм - Ливърпул 1:2: Мърсисайдци записаха първа победа като посетител през акцията

Ливърпул " прекъсна неприятната си серия като посетител и победи " Тотнъм " с 2:1 в Лондон. Тимът на Юрген Клоп нямаше триумф надалеч от своя стадион през новия сезон, като в петте си визити имаше единствено две точки.

Мохамед Салах беше над всички, като вкара и двата гола за отбора си. Египтянинът беше прецизен в 11-ата и 40-ата минута. След почивката " Тотнъм " върна едно попадение посредством Хари Кейн в 70-ата минута, само че не съумя да избегне загубата.

" Тотнъм " губи за трети път в последните си четири мача и е четвърти в класирането с 26 точки. " Ливърпул " се изкачва до осмата позиция с 19 точки, като преди този момент имаше две следващи провали

Ювентус - Интер 2:0: Старата госпожа завоюва Дерби д`Италия

Ювентус завоюва с 2:0 " Дерби д`Италия " против Интер като хазаин. Двата италиански гранда се изправиха един против различен в мач от 13-ия кръг на Серия А.

В герои за „ бианконерите “ се трансфораха двамата голмайстори Адриен Рабио и 21-годишният Николо Фаджоли. Французинът беше прецизен в 52-рата минута, а младокът в 84-тата. Получи се двуостър мач в Торино. И двата тима сътвориха задоволително на брой голови положения. Юветус се възползва по-добре от своите шансове и завоюва трите точки. Трябва да се означи и съвършената игра на Войчех Шчесни, който на няколко пъти се намеси ослепително.

С триумфа Ювентус задмина „ нерадзурите “ и е 5-и във краткотрайното класиране с 25 точки, до момента в който Интер е 7-и с 24.

Рома - Лацио 0:1: Фелипе Андерсон донесе триумфа на римските орли

" Лацио " завоюва дербито на Рим, откакто надви с 1:0 над " Рома " в конфликт от 13-ия кръг на Серия " А ". Двата отбора не демонстрираха най-хубавото, на което са способни, само че въпреки всичко Фелипе Андерсон донесе триумфа на своя тим с гол в 29-ата минута.

Това е първа победа за " орлите " като алегоричен посетител в градския конфликт от април 2017-а насам. С нея те прекратиха серията на “вълците ” от три извоюван мача във всички шампионати.

Отборът на Жозе Моуриньо, който отвя " Лудогорец " с 3:1 преди дни в мач от Лига Европа, стартира по-добре, само че не съумя да поведе. Съперникът откри резултата с първата си голова опция в мача. Педро лиши топката след груба неточност на Ибанес в наказателното поле на " джалоросите ", което разреши на Андерсон да даде задатък на своя тим.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР