HMD Global обяви, че Nokia 1 Plus е поредният модел

...
HMD Global обяви, че Nokia 1 Plus е поредният модел
Коментари Харесай

Nokia 1 Plus и Nokia 3.2 със супер възможности с Android 10

HMD Global разгласи, че Nokia 1 Plus е следващият модел на марката, който към този момент получава Android 10 (версия Go), с което компанията утвърждава уговорката си да дава най-новите актуализации на операционна система за устройствата от цялото си портфолио. Nokia 1 Plus е измежду първите устройства в този ценови клас, който се ъпгрейдва до получава Android 10 (версия Go) и е един от към този момент 10-те смарт телефони Nokia с най-новия Android от излизането му до момента.

Смартфоните Nokia резервират позицията си на водач в бързите ъпдейти на операционната система и още веднъж са отпред при внедряването на Android 10. HMD Global утвърждава уговорката си телефоните Nokia да се усъвършенстват с времето. Nokia 1 Plus беше показан с обещанието за три години обезпечени месечни актуализации за сигурност и две години ъпгрейди на операционната система, а Android10 (версия Go) 10 е втората актуализация на операционната система за този модел.

Според изследване на Counterpoint смарт телефоните Nokia правят най-бързото внедряване на последните софтуерни ъпдейти, с покритие от 94% на портфолиото си, което е показателно за последователността на компанията в ъпдейтите, даже за ниския ценови клас.

Считано от през днешния ден, Nokia 1 Plus, Nokia 3.2, Nokia 7.2, Nokia 2.3, Nokia 2.2, Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView и Nokia 8.1 работят с Android 10.

С ъпдейта до Android 10 почитателите ще се насладят на цялостен набор от нови функционалности, в това число:

● Camera Go: дело на Гугъл, основана да работи бързо и да прави красиви фотоси. Тя разполага с функционалности като Портретен режим, който придава на фотосите ви професионален тип с фокус върху обекта

● Gallery Go: спестете време за търсене на най-хубавия кадър, даже когато сте офлайн и обработвайте фотосите с едно допиране

● Assistant Go: можете да изпращате известия с гласови команди и да получите отговори на значими въпроси като „ Какво ще е времето през идната седмица? “ или „ Кой завоюва мача? “

● По-висока скорост, повече сигурност и безбройприложения в ритъма на динамичното всекидневие

● Нова форма на криптиране, която обезпечава същото равнище на сигурност на данните като всяко устройство с Android, без да се компрометира продуктивността

● По-малките размери на приложението ви разрешават да контролирате съхранението на телефона си

Nokia 3.2 също получава Android 10. Това значи, че досега 10 от моделите на нашия пазар към този момент са получили най-новата версия на операционната система от появяването ѝ.

Смартфоните Nokia резервират позицията си на водач в бързите ъпдейти на операционната система и още веднъж са отпред при внедряването на Android 10.

HMD Global утвърждава уговорката си телефоните Nokia да се усъвършенстват с времето. Nokia 3.2 беше показан с обещанието за три години обезпечени месечни актуализации за сигурност и две години ъпгрейди на операционната система, а Android 10 е втората актуализация на операционната система за този модел.

С ъпдейта до Android 10 при Nokia 3.2 почитателите ще се насладят на цялостен набор от нови функционалности, в това число:
Навигация с жестове: контролът на вашия смарт телефон Nokia става по-бърз и разполага с интуитивни възможностиИнтелигентен отговор: получавайте още по-интелигентни отговори в известия, освен на думи, само че и дейности, които можете да предприеметеКонтрол на поверителността: разполагате с още по-голям надзор върху персоналните си данни; контролирайте по кое време местоположението ви се споделя във вашите приложения – постоянно, когато ги употребявате или никогаРежим на фокус: блокирайте разсейващите приложения, когато би трябвало да се концентрирате върху най-важното за васСемейни настройки: към този момент част от Digital Wellbeing настройките, което ще оказва помощ на родителите да дефинират съществени правила за цялото семейство
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР