HMD Global, домът на телефоните на Nokia, обяви назначаването на

...
HMD Global, домът на телефоните на Nokia, обяви назначаването на
Коментари Харесай

Nokia си има нов вицепрезидент за Европа

HMD Global, домът на телефоните на Nokia, разгласи назначението на новия си вицепрезидент за Европа - Рубен Леемън. Той ще дава отговор за ръководството на всички търговски интервенции, бизнес тактиката и развиването на компанията в района. Леемън ще бъде основан в Швейцария и ще рапортува на основния изпълнителен шеф Флориан Зайхе.

Преди да се причисли към домът на телефоните Nokia, Рубен е бил основен изпълнителен шеф на Autronic AG, най-големия дистрибутор на мобилни устройства и смарт телефони в Швейцария. Той е сполучлив водач с опит в голям брой посоки, в това число като механически инженер и началник бизнес развиване, тактики и обмисляне.

С навлизането в новото десетилетие HMD Global, домът на телефоните Nokia, се стреми да резервира позицията си на водач в бързите ъпгрейди на операционната система, като  още веднъж е отпред при внедряването на Android 10. Днес Nokia 7 Plus, Nokia 6.1, Nokia 6.1 Plus, Nokia 7.1, Nokia 9 PureView и Nokia 8.1 са осъвременени до най-новия Android програмен продукт - Android 10.

Рубен Леемън, вицепрезидент за Европа на HMD Global, домът на телефоните Nokia:

„ Радвам се да се причисля към фамилията на телефоните Nokia в този основен миг. HMD Global е постигнала доста в бизнеса си през последните три години, както със смарт телефоните, по този начин и с класическите телефони, които към този момент се продават в международен мащаб. Вълнувам се, че ще съм част от управлението, което ще ръководи развиването на компанията през 2020 година и отсега нататък. “

„ Ние предоставяме неповторимо заричане за Android и бяхме приети за марка номер едно в света при ъпдейтите на сигурността и софтуера при смарт телефоните. Проучванията демонстрират, че потребителите употребяват смарт телефоните си по-дълго време, по тази причина ние сме се заели да предоставяме допустимо най-хубавото преживяване на почитателите - това, което продължава да се усъвършенства с времето. "

„ Тази година без подозрение ще бъде от решаващо значение за развиването на мобилната промишленост с въвеждането на 5G и се вълнувам, че HMD Global играе основна роля в предаването на тази технология в ръцете на почитателите по целия свят. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР