Хип - хоп групата So Called Crew - Евгени Енчев

...
Хип - хоп групата So Called Crew - Евгени Енчев
Коментари Харесай

Жлъч и So Called Crew идват на Burgas Skate Open 2020

Хип - хоп групата So Called Crew - Евгени Енчев (Гена), Матю Стоянов (Жлъч), Илия Григоров (Григовор) и Филип Църов (Трашър) - ще закрият тазгодишното издание на Burgas Skate Open с концерт в бар Барабар. Тези реализатори са употребяват с огромно почитание измежду днешните млади на България. Бар Барабар под Летния спектакъл пък се трансформира в обичано място за всички неформали и субкултури в Бургас. Можете да чуете So Called Crew от 21 часа на 23 август.

Предстоящото издание на Burgas Skate Open е шесто подред. Все още в страната няма по-добро оборудване за този спорт от Скейт парк " Изгрев ". Затова надпреварата край морето е най-престижният конгрес за изява на майсторите на дъската. Негови уредници са Amnesia Skate с  Shop и Община Бургас, с поддръжката на Red Bull.

В края на август в Бургас се чакат скейтъри от Колумбия, Португалия, Бразилия, Гърция, Румъния и Чехия, които да премерят сили с най-хубавите карачи от България.

Red Bull спортистът, прочут като " индивидът, който постоянно живее на ръба " - Максим Хубанец - ще бъде специфичен посетител на надпреварата. За първа година Burgas Skate Open отваря категория дами, като всички дами, любителки на този спорт, ще могат да се причислят.

Локациите, на които надпреварата ще се организира, са следните:

21.08 - до Летен Театър в Морската градина

22.08 - Скейт парк " Изгрев "

23.08 - Скейт парк " Изгрев "

По време на надпреварата ще бъде показана фотографска галерия на Велико Балабанов, Ивайло Дончев и Михаил Новаков, отдадена на скейтбординг културата В бар Барабар ще бъде прожектиран премиерно най-новия български скейт филм, чието заглавие се пази към момента в загадка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР