Хилядно множество се събра днес на стадион Лужники в Москва

...
Хилядно множество се събра днес на стадион Лужники в Москва
Коментари Харесай

Прекъснаха реч на Путин на живо. Шок в държавната телевизия!

Хилядно голям брой се събра през днешния ден на стадион Лужники в Москва за празнувания на осмата годишнина от анексирането на Крим. Мнозина носеха флагове с изписан Z - признакът на съветската атака в Украйна.

В речта си Владимир Путин прикани съветските войски да не престават по думите му " героичната интервенция " в Украйна.

На своя земя и обединени от обща орис. Така вероятно са мислели и от това са се ръководели хората, когато са взели участие в референдума в Крим и Севастопол на 18 март 2014 година. Те са живели и живеят на своя земя. И са желали да изживеят общата орис с историческата си татковина, с Русия. Те имаха цялостно право на това и реализираха своята цел. Нека поздравим най-много тях за празника. Това е техен празник. Поздравяваме ги, съобщи Путин.

Речта на Путин по съветската държавна телевизия ненадейно беше прекратена и вместо него на екрана зазвучаха патриотични песни. От ОРТ не обясниха повода за случилото се. Няколко минути по-късно директното лъчение от стадиона беше обновено.

По-късно представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че е имало механически проблем. Имало е щета в сървър, съобщи Песков пред организация Интерфакс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР