Хиляди работници на тютюневия холдинг излязоха по улиците на София,

...
Хиляди работници на тютюневия холдинг излязоха по улиците на София,
Коментари Харесай

"Булгартабак" зашлеви звучна плесница върху манипулаторите!

Хиляди служащи на тютюневия холдинг излязоха по улиците на София, в отбрана на положителното си име и срещу лъжите и операциите на кръга „ Капитал “ и партия „ Да(Й) България “. С обстоятелства от индустриалния развой, който не позволява опцията нито една кутия цигари да излезе от „ Булгартабак “, без върху нея да са платени налози и акцизи, служащите зашлевиха звучна плесница върху лицата на операциите от последните дни – Иво Прокопиев и Христо Иванов – Пинокио, твърдящи, че предприятието е източник на контрабанда.


На елементарните хора, които си вадят с пот на челото хляба на поточните линии, „ умните и красиви “ грантово подвластни „ политици “ и „ предприемачи “, побързаха да отговорят с обиди във фейсбук, в типичния си безочлив жанр, с който на процедура отвратиха гласоподавателите от себе си.

Видно от „ мненията “ на стената на „ Да(Й) България “ в обществената мрежа, поддръжниците на олигархичната партия назовават служащите от „ Булгартабак “: „ кучета “, „ жалки “, „ орки на Саурон “, „ платени шушани “, „ салфетки “, „ нещастни хорица “, „ платени петна “, „ стадо “, „ плебеи “, „ мутри “, „ нещастници “, „ мишки “, „ несретници “, „ овце “, „ тайфа “, „ отрепки “, „ платени отпадъци “, „ правещи орален секс за пари “, „ продажни мекотели “.
Друг фрустриран почитател на Пинокио пък непосредствено приканва: „ Въобще не ги жалете! Въобще не им се обяснявайте! ….Ние ли сме им отговорни, че са тъпи ?”. Нещо повече, същият непосредствено приканва: „ Така и по този начин са се събрали на едно място. На някой да му се намира зарин ? “.

Вместо обиди обаче, и апели служащите от „ Булгартабак “ да бъдат убивани със зарин, единствено тъй като са им споделили истината в очите, добре е Прокопиев и Христо Иванов да си дадат сметка къде се намират и че България не им е бащиния, в която народът и елементарните българи чинно да извършват болните им приумици. Напротив, хората желаят да работят умерено, без неистини, българското произвеждане да се подтиква, а не да се унищожава.
Не го ли схванат, време е и двамата да намерят своето място на бунището на историята.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР