Хиляди протестиращи преминаха по централните лондонски улици с призиви Великобритания

...
Хиляди протестиращи преминаха по централните лондонски улици с призиви Великобритания
Коментари Харесай

Поход на завръщането в ЕС в Лондон

Хиляди протестиращи минаха по централните лондонски улици с апели Англия да се завърне в Европейски Съюз. Някои бяха пътували с часове от провинцията, с цел да вземат участие в " поход на завръщането ". Той приключи на площада пред Народното събрание, оцетен в синьо и жълто от разветите флагове на Европейски Съюз и издигнатите плакати.
Когато по цифровите ескари, ситуирани на площада пред Народното събрание, се появиха ликовете на Борис Джонсън, Прити Пател и Найджъл Фарадж - едни от главните фигури в акцията за Брекзит, те бяха бурно освиркани, тъй като са трансформирали страната в посмешище за света.
Според 60-годишна жена Борис Джонсън да взе участие в конкуренцията за министър председател е засегнатост за английския народ.
От лагера на някогашния министър председател настояват, че той към този момент е събрал 100 номинации. Официалните данни обаче не удостоверяват това изказване. Те сочат, че Риши Сунак към този момент има 111 номинации, Джонсън е с 54, а Пени Мордант - с 22. За присъединяване в конкуренцията са нужни 100.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР