Хиляди потребители на една от най-популярните онлайн игри в момента

...
Хиляди потребители на една от най-популярните онлайн игри в момента
Коментари Харесай

Онлайн играта Fortnite се оказа недостъпна за няколко часа

Хиляди консуматори на една от най-популярните онлайн игри сега - Fortnite - откриха, че е невероятно да влязат в профилите си. Проблемът е съществувал в продължение на часове, преди от компанията Epic, която е издател на играта, да възстановят достъпа.

 

В формалния канал на гейм издателството беше оповестено известие, че се проверяват аргументите за проблеми с достъпа, със стартирането на нова игра и с други дейности в платформата, както и че скоро ще разгласяват повече информация по случая. Очаква се това да стане през идната седмица.

 

От компанията оповестяват, че става въпрос за съществено спиране на услугата, без да прецизират детайлности за аргументите. Посочва се също, че онлайн магазинът Epic Games Store също има проблеми при действието си.

 

Според уеб страницата Downdetector, е имало известия и за неспособност на консуматори да играят друга известна игра - GTA Online, както и да достъпват чат услугата Discord, която е с най-вече геймърска устременост. Няма обаче информация за допустима връзка сред тези случаи.

 

Проблемите с Fortnite са единствено последния образец от цяла поредност съществени сривове на известни онлайн услуги през тази година. Само преди месец облачната платформа Amazon Web Services падна, което докара до проблеми с достъпа до голям брой уеб сайтове, в това число Disney+ и Vice.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР