Хиляди гърци се отправиха към плажовете, след като излязоха от

...
Хиляди гърци се отправиха към плажовете, след като излязоха от
Коментари Харесай

Хиляди гърци се отправиха към плажовете след карантината

Хиляди гърци се насочиха към плажовете, откакто излязоха от домовете си след 52 дни карантина поради епидемията от новия ковид, оповестява гръцката телевизия Скай.

Според репортажа предписаната отдалеченост от 2 метра на плажа в множеството случаи се съблюдава, само че в други нещата са си както досега.

Температурата на въздуха през днешния ден подсещаше за лятото, само че мнозина от плажуващите споделят, че водата още е студена. Затова множеството се ограничиха до сантиментални разходни и слънчеви бани, само че не липсваха и смелчаци, които се изкъпаха.
Плажовете в Санторини – с шезлонги с плексиглас (ВИДЕО) По този метод хотелиерите на острова разчитат гостите им да се върнат още веднъж при тях
Гръцкото държавно управление популяризира особено видео с инструкции за безвредно държание на плажовете след отварянето им за визити.

В напътствията се насочат препоръки за внимание при посещаване на плажа, предлага се при опция това да става в работен ден, да се съблюдава разстояние от 2 метра от другите гости, да се заобикаля скупчване на хора на едно място.
В Гърция позволиха достъпа до плажовете След шест седмици строги ограничения, там отвориха дребните магазини и фризьорските салони
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР