Хиляди аржентинци изпълниха улиците на централната част на Буенос Айрес

...
Хиляди аржентинци изпълниха улиците на централната част на Буенос Айрес
Коментари Харесай

Хиляди отпразнуваха победата на Аржентина по улиците на Буенос Айрес

Хиляди аржентинци извършиха улиците на централната част на Буенос Айрес със синьо-бели флагове и отпразнуваха класирането на Аржентина за финала на Световното състезание по футбол.

Лионел Меси поведе " гаучосите " към мача за купата с гол от дузпа и асистенция за триумфа с 3:0 над Хърватия в първия полуфинал на Мондиала.

Огромните тълпи извършиха пространството към Обелиска в сърцето на столицата и не стопираха да скандират имената на своите любимци, написа организация Ройтерс.

" Вълнувам се, тъй като край е най-хубавото, което можеше да ни се случи. Не можем да се надяваме на повече “, сподели фенът Маурисио Гасандреа, до момента в който празнуваше в Буенос Айрес. „ Чувството като аржентинец е необикновено. Просто се огледайте в близост ", сподели още той, представен от Ройтерс.

Феновете се качиха на автобусни спирки, улични лампи и монументи, с цел да отпразнуват успеха, под съпровода на барабани и автомобилни клаксони.

" Невероятно е, това е голяма наслада. За всички аржентинци да изживеят това е неповторимо, не може да се изясни “, сподели различен последовател.

Финалът в неделя ще бъде последният късмет на Меси да завоюва международната купа. Той беше покрай спечелването на Купата през 2014 година, само че Аржентина загуби финала от Германия в продълженията.

„ Дълго време чакахме това да се случи още веднъж “, сподели Мартин Дуарте, почитател, носещ фланелка на Аржентина. " Скърбяхме за изгубените финали години наред, само че ето ни още веднъж, нов край. Щастлив съм и разчувствуван. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР