Хилядарка само за минута заработи фолкаджийката Софи Маринова.На едно от

...
Хилядарка само за минута заработи фолкаджийката Софи Маринова.На едно от
Коментари Харесай

Баровец пожела Софи Маринова да му пее на уше, тя заработи рекордна печалба

Хилядарка единствено за минута проработи фолкаджийката Софи Маринова.

На едно от последните си присъединяване в столична чалготека гласовитата ромска изпълнителка изпълни шепата си с едри банкноти и записва рекордна облага за доста малко време. Софка беше в компанията на сина си Лоренцо и двамата заредиха шлагер след шлагер на сцената. Заможен клиент на нощното заведение пожела Маринова да му пее на уше. В подмяна той стартира да я обсипва със стотачки. Софка усърдно прибираше зелените банкноти, до момента в който най-после ръката й безусловно се препълни. Смачканите банкноти започнаха да се подават от ръката й и почитателите умерено можеха да видят какъв брой стабилен е хонорарът.

Софка не се тормози, че всичко се случва пред очите на Лоренцо. Набиращият известност дребен фолкаджия също към този момент съществено нагазва в чалга средите. И евентуално ще би трябвало да е квалифициран за моментите, в които го канят да пее на уше на мастити купонджии.

И двете страни останаха удовлетворени - коронясващият си получи като привет обичаните песни, а Софи проработи сериозна сума към формалния си хонорар. Публична загадка е, че родните чалгаджии не разчитат единствено на авансово контрактуваната сума за присъединяване. Основен финансов източник за тях са бакшишите, които нормално идват, когато празнуващите се почерпят по-солидно. Измачканите банкноти остават за тях и не са длъжни да ги регистрират пред продуцентите си, а и мъчно някой може да потвърди какъв брой тъкмо пари са дадени на ръка.

Разнообразни са слуховете за най-големите бакшиши, които са давани на фолкпевици. За Софка преди години се появи информация, че строителен предприемач й броил на ръка 15 000 лв., тъй като останал доста удовлетворен от музикалното й зрелище. Друга градска легенда гласи, че предприемачът Коко Динев дарил Преслава с апартамент, тъй като доста му харесало по какъв начин се е показала на частно празненство. Самата певица отхвърля да се е случвало нещо сходно, само че мълвата продължава да се носи с години.

Въпреки че в последно време се написа за финансови усложнения в живота на Софи Маринова, тя може да се похвали с положителни парични приходи. Певицата взе участие в риалити шоуто " Като две капки вода ", за което получи добър хонорар. Изпълнителката има участия всяка седмица и от там прибира по няколко хилядарки. В един миг се заприказва, че тя устоя обичания си мъж Гринго и е пръснала по него сериозна сума пари. Особено мъчно й било, когато Гринго лежа в пандиза и Софка трябваше сама да се оправя с разноските. В момента обстановката е надалеч по-добра и двамата даже стягат женитба през март тази година. Разходите към щастливото събитие ще се колосални, само че Маринова има вяра, че ще успее да избие инвестицията си посредством получените дарове, най-много под формата на пари, оповестява " България Днес ".

Певицата е в еуфория към подготовката на сватбата си с Гринго. Двамата влюбени ще се вземат на 24 март, а към този момент съвсем е подготвен описът с гостите, които ще наброяват към 500 души. Софка призна, че си е взела булчинска рокля. " Годината ни потегля добре ", изчурулика Маринова. " Датата я съобразихме с кумата ", добави Гринго. Кумове на звездната двойка ще бъдат фолкпевицата Преслава и половинката й Павел, с който от септември предходната година имат дете - момиченцето Паола.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР