Хилда Казасян е изправена пред поредно предизвикателство – ще отваря

...
Хилда Казасян е изправена пред поредно предизвикателство – ще отваря
Коментари Харесай

Хилда Казасян отваря нов ресторант

Хилда Казасян е изправена пред следващо предизвикателство – ще отваря нов ресторант в София. Джаз звездата през август ще бъде най- постоянно в столицата, с цел да се посвети на идната кулинарна премиера. В останалото време ще пътува из страната за концертите от първата фаза на националното си турне, което ще продължи и през есента. Стартът е на 1 юли, а шоуто в София е на 24 юли. 

Другата вест към Хилда е обвързвана с нов член в фамилията, похвали се самата тя в „ Събуди се “. Породисто кученце е била огромната изненада за рождения й ден, който певицата за първи път е чествала у дома и по пижама поради пандемията. Рецептата за благополучие на Хилда се базира точно върху всекидневните наслади – щерка й, майка й, изкуството... Надежда-Мари, 18-годишната внучка на огромния Вили Казасян, била освен доста музикална, само че и буйно отдадена на фотографията, похвали се гордата Хилда. 

„ Слава на Бога, че не е като мен на нейната възраст - бях ужасно лудо създание, което мразеше да върви на учебно заведение. С момчетата от „ Акага “, с които и до през днешния ден сме доста близки, по през целия ден слушахме музика и играехме карти “, спомня си в този момент Хилда. Цялата тежест на „ овнешкия “ й манталитет е понесена най-много от „ горката й обичана майчица “. Но в никакъв случай няма да не помни думите на татко си: „ За благополучие направи всички нелепости и неточности в интервал, в който те бяха изцяло простими “, споделил преди години Вили Казасян. Напоследък Хилда не го сънувала толкоз постоянно колкото преди, само че усеща, че връзката с духа му става все по-силна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР