Хилария Болдуин осъжда папараците за това, че са тормозили семейството

...
Хилария Болдуин осъжда папараците за това, че са тормозили семейството
Коментари Харесай

След нещастния инцидент: съпругата на Болдуин моли папараците да спрат да тормозят семейството ѝ

Хилария Болдуин осъжда папараците за това, че са тормозили фамилията ѝ след съдбовната пукотевица на снимачната площадка на кино лентата „ Ръжда “.

Операторката Халина Хътчинс, на 42 година, е убита, когато Алек Болдуин, изстрелва огнестрелно оръжие, употребявано като атрибут на снимачната площадка на кино лентата.

Хътчинс, оператор на кино лентата, умира, откакто е откарана в болничното заведение на Университета на Ню Мексико в Албакърки. Режисьорът Джоел Соуза е ранен при стрелбата и се възвръща.



Хилария Болдуин, 37-годишна инструкторка по йога и водеща на подкаст, разкри, че папараци са я снимали „ през дърветата на парцела “, в който е отседнала.

Твърди се също, че са преследвали фамилията ѝ с коли.

Във вторник (2 ноември) в обява в Инстаграм за изчезналата им котка, Болдуин благодари на тези, които са ѝ помогнали да открие изгубения домакински любим, само че не ги посочва от боязън, че папараците ще „ тормозят “ и тях.
                             

" Няма да ви загатвам, тъй като папараците и таблоидните медии се обаждат за всяка една връзка с нас и не желая и вие да бъдете унизени в треската им да печелят повече пари “, написа тя.
" Докато пиша това, през дърветата на парцела, в който сме отседнали, има хора, които ме снимат.

Те не почетоха молбата ни да имаме място, даже след изявлението, което спряхме да създадем на другия ден. Преследваха ни с коли - с децата ни.

Няколко страшни момента... това е рисково. Моля ви, чуйте ме. “

По-рано тази седмица Алек Болдуин направи първите си мнения в общественото пространство, откогато се случи случая.

Болдуин съобщи пред кореспондент от Backgrid, осведомителна организация за звезди, че е получил насоки от от шерифския отдел на Санта Фе да не приказва за инцидентното прострелване на Халийн Хътчинс, защото е в ход интензивно следствие.
   
 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР