Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и

...
Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и
Коментари Харесай

Хилари Клинтън влезе по спешност в болница

Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и... към профила пострада съществено по време на визитата си в Индия. Бившият държавен секретар на Съединени американски щати се намира в болница, откакто е паднала в банята в хотелската си стая в Джодхпур.

„ Направихме компютърна томография, направихме рентгенови фотоси и открихме цепнатина в региона на китката. В продължение на няколко дни пациентката би трябвало да е в покой”, разясниха от болничното заведение.

Хилари Клинтън e в Индия, с цел да разпространява книгата си "Какво се случи ", в която се споделя историята за това по какъв начин е изгубила президентските избори през 2016 година против Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила.

Само преди дни се появи видео, в което някогашната първа дама на Съединени американски щати се подхлъзва два пъти и съвсем пада по каменното стълбище в двореца Махал в град Манду. След като се подхлъзва повторно, макар, че е подкрепяна от двама свои сътрудници, Клинтън смъква сандалите си и продължава пътя си боса.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР