Путин може да се бие толкова дълго, колкото е необходимо,

...
Путин може да се бие толкова дълго, колкото е необходимо,
Коментари Харесай

Владимир Путин е готов да „замрази“ войната в Украйна с прекратяване на огъня, признавайки скорошните руски печалби, казват източници

„ Путин може да се бие толкоз дълго, колкото е належащо, само че Путин също е подготвен за преустановяване на огъня – да замрази войната, " почитан съветски източник, за който се твърди, че е работил с господин Путин и е осведомен с диалозите на най-високо равнище в Кремъл, сподели пред Ройтерс.

Те споделиха, че замразяването на спора по сегашната линия е неподлежащо на разискване за господин Путин защото това би оставило Русия в владеене на обилни елементи от четири украински района, само че без цялостен надзор над нито един.

Украинският президент Володимир Зеленски неведнъж отхвърли опцията за преустановяване на огъня, като стигна до такава степен, че подписа декрет през 2022 година, който публично разгласи всевъзможни диалози с господин Путин за „ невъзможни “.

Изображение: Служители на Спешна помощ носят тялото на човек, погубен от съветски ракетни удари в Харков. Снимка: Ройтерс Изображение: Снимка: Ройтерс

Той повтори тази позиция при започване на годината, като сподели, че всяка пауза в борбите ще „ изиграе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР