Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул изглежда нарече поддръжниците на

...
Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул изглежда нарече поддръжниците на
Коментари Харесай

Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул нарече привържениците на Тръмп „клоуни“ в собствения си момент на „кошница с нещастия“

Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул наподобява назова поддръжниците на Тръмп „ клоуни “ в четвъртък по време на медийна изява преди протест на някогашния президент Ню Йорк в Бронкс. 

„ Е, ще ти кажа какво няма да има никакво значение, Джейк, а това е Доналд Тръмп да бъде лидер и да предложения всичките си клоуни на място като Бронкс “, Хочул каза пред Джейк Тапър от CNN.

Тя продължи: „ Ню Йорк никога, в никакъв случай няма да подкрепи Доналд Тръмп за президент. Ние го познаваме по-добре от всеки различен и това значи, че разбираме какво съставлява той. Той е единствено за себе си. Така че този щат ще застане твърдо зад Джо Байдън за президент, както беше в предишното. Така че, в случай че желае да прекарва времето си в тези измислени, подправени манифестации и да се преструва, че тук има поддръжка, апелирам, тъй като до момента в който ти правиш това, Доналд Тръмп, Джо Байдън е там от другата страна и се твърди, че извършва за всички американци. "  

В отговор на мненията на Хочул, акцията на Тръмп сподели на Fox News Digital: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР