Хигиена нулева! Бият се в гърдите, че са сини, даже

...
Хигиена нулева! Бият се в гърдите, че са сини, даже
Коментари Харесай

СНИМКА: Само жена може така да унижи пияната пиарка на Киро и Асен:  Хигиена нулева, ма!

Хигиена нулева!
Бият се в гърдите, че са сини, дори тъмно-сини, сини в кръвта си и родѐни демократи, само че не се гнусят да гласоподават за Мая Манолова, а в този момент се канят да гласоподават за Васил Терзиев за кмет на София. Подкрепиха Румен Радев за втория му президентски мандат, комфортно забравяйки, че беше повдигнат от Българска социалистическа партия.
“Не е толкоз ужасно ” (да се гласоподава за някого с тъмно-червено минало) написа Диана Дамянова, някогашен шеф в комунистическите профсъюзи, някогашен вицепрезидент на “Лукойл-България ”, някогашен пиар на Кирил Петков и компания, която възвести раждането на “новата звезда ” Лена Бориславова. Е, при всеки мотив към този момент се изплюва върху “Промяната ”, на която беше дарила 4 по 25 000 лв., с вярата да си ги върне и умножи и вероятно е съумяла, тъй като командореше министрите на Четворната коалиция до някое време, пък след това си би камшика и хвана гората.
“Не е толкоз ужасно ”, несъмнено. От пребоядисване не се умира, дори може да се завоюва. Носи единствено някои дребни неудобства, когато електоратът се обърка и задава неуместни въпроси. Обаче, преодолимо е. За всяко нещо си има опорки и услужливи малките екрани.
Диана Дамянова приканва към политическа слепота синя София – не гледайте, не слушайте, не разсъждавайте. А през октомври – идете и гласувайте. За потомъка на партизани и Държавна сигурност. Просто е. Сектата по този начин прави.
Обаче, тъй като не си е изгубила напълно акъла, нещо се съмнява, че елементарният софиянец ще се юрне да поддържа капиталистическата издънка на комунистическия жанр, по тази причина Диана Дамянова дава непоискани пиар препоръки, с които не си коства да се занимаваме.
Няма пиар препоръки, които могат да прикрият срамотиите на претендента. Вече лъсна фамилната обязаност с репресивния уред на режима преди Десети ноември, службата на тати “под прикритие ” във Вашингтон, започнаха да се появяват споделяния на някогашни чиновници и изказвания, че на Васко Маслото са му привършили парите…
Харвардските номера нямат край, тарикатите пробват отново да ни минат, но са прекомерно транспарантно аджамии, с цел да съумеят и този път. Жална й майка на София, в случай че победят.
СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР