Хейли и Джъстин Бийбър са една от най-горещите двойки сред

...
Хейли и Джъстин Бийбър са една от най-горещите двойки сред
Коментари Харесай

Тайните от спалнята на Хейли и Джъстин Бийбър

Хейли и Джъстин Бийбър са една от най-горещите двойки измежду звезди и по тази причина напълно естествено е почитателите им да желаят да научат и по-пикантни детайлности към половия им живот.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Селена Гомес, драмата посред им, която стартира в интернет и по какъв начин се оправя с троловете моделът
Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Моделът си признава всичко

Честно казано, не ни се вярваше, че Хейли Бийбър в миналото би изпаднала в точна конкретика точно на тази тематика, само че останахме сюрпризирани от искреността ѝ.

В епизода от подкаста Call Her Daddy, на който гостуваше и призна цялата истина за драмата със Селена Гомес, Хейли издаде и няколко любопитни детайлности за секса с Джъстин Бийбър.

Водещата много самоуверено подхваща тематиката с провокативното: " Преведете ме през, малко по малко, секса ви с Джъстин Бийбър ".

" О, Боже мой ", от своя страна възкликва Хейли, признавайки си, че никой в никакъв случай до момента не я е питал за половия ѝ живот. Водещата обаче съумява да предразположи модела, като ѝ задава по-конкретния и сякаш безопасен въпрос дали се любува повече на утринния или пък на вечерния секс.

Хейли напълно откровено си признава, че избира да го прави вечер, само че сутрините също ѝ харесва. След като дава отговор обаче добавя също, че се колебае да приказва за " тези неща ", тъй като си мисли, че родителите ѝ евентуално я слушат сега, а и допуска, че хората и не се вълнуват толкоз от половите прекарвания на дамите.

Водещата още веднъж убеждава Хейли, че от диалога им има смисъл и по-късно незабавно се възползва да полюбопитства дали някой " в миналото се е опитвал да прави тройка " с двойката.

" Не ", безапелационна е Хейли, като натъртва на това, че тази концепция, въпреки и звучаща занимателно и вълнуващо, не я интересува, а и не мисли, че би проработила за двама им с Джъстин.

Пикантните самопризнания на модела обаче надалеч не свършват тук. Докато въпреки всичко още се тормози тя разкрива, че със брачна половинка си имат идентични обичани пози, като ги редуват постоянно и гледат постоянно да вършат нещо друго.

За обичаната си поза в секса, Хейли също си споделя намерено, още веднъж с помощта на настоятелността на водещата. " Наистина одобрявам кучешкия жанр ", признава тя.

В края на най-пикантната им част от диалога моделът споделя малко и за секси нещата, които Джъстин прави, с цел да я възбуди, написа People.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър, Селена Гомес и сантименталната драма посред им
Ще разберем ли истината за драмата сред Хейли Бийбър и Селена Гомес

Когато единствено един Джъстин Бийбър не стига

" За мен целувката е огромна работа, като че ли това е огромно нещо за мен, постоянно е било, тъкмо както в живота ми, преди да се оженя. Бихме могли безусловно да си лежим и да приказваме преди този момент и просто да водим в действителност занимателен диалог ", споделя още Хейли Бийбър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР