Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър очакват първото си бебе. 27-годишната

...
Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър очакват първото си бебе. 27-годишната
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър ще става баща

Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър чакат първото си бебе. 27-годишната моделка и 30-годишният артист оповестиха новината с фотосесия в Instagram. Двамата са женени от 2018 година и неотдавна означиха петата си годишнина.

„ На най-ценното, обичана мои. Пет години “, написа Джъстин в Instagram предишния септември. „ Ти плени сърцето ми. Знам от дълбините на душата си до костите си, че това пътешестване с теб ще надмине и най-смелите ни упования. Така че дано продължим да мечтаем за бебе. Наздраве вечно. Обичам те с всяка фибра от тялото си “, добави той.

През февруари известният татко на Хейли – артистът Стивън Болдуин, показа загадъчна обява в Instagram Story с молба за молебствия за щерка му и шурей му. 57-годишният артист разгласява в Instagram Reel от Виктор Маркс, създателят на All Things Possible Ministries, който написа над клип на Джъстин, който свири на китара: „ Християни, апелирам, когато мислите за Джъстин и Хейли, отделете малко време отправете дребна молитва за тях, с цел да имат мъдрост, отбрана и да се приближат до Господ. ”

Въпреки че артистът от Обичайните обвинени не обясни за какво двойката се нуждае от молебствия от почитатели, обявата мигновено събра доста спекулации, че Джъстин и Хейли чакат бебе.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР