Херцогинята на Съсекс явно не може да прекара и ден

...
Херцогинята на Съсекс явно не може да прекара и ден
Коментари Харесай

Свирепи обвинения към Меган! Какви ги върши на поклонението

Херцогинята на Съсекс очевидно не може да прекара и ден без името й да бъде забъркано в скандал, а гибелта на кралица Елизабет II единствено разгневи още повече британците, които така и така не я харесват, написа " Телеграф ".

След като беше разкритикувана за всичко, което съществува на този свят, в този момент Меган беше набедена, че крие скришен микрофон под роклята си, до момента в който взе участие в церемониите по погребението на нейно величество.

-->

Потребители в обществените мрежи скочиха против някогашната актриса, поради дипла на роклята й, която, съгласно тях, е направена от микрофон. Разгневените британци в Туитър започнаха да разгласяват теории че 41-годишната Маркъл носи микрофон, с който записва събитията за документален сериал на „ Нетфликс “. Въпросната преживелица е от деня, в който Меган и Хари одобряваха съболезнования за кончината на Елизабет II в компанията на принц Уилям и брачната половинка му Кейт.

„ Не мога да допускам, че тя записва това. Тя е просто подла и токсична жена. Надявам се, че крал Чарлз е споделил на Хари, че тя няма да идва на погребението “, написа един от потребителите в Туитър.

Друг пък показа същата фотография на въпросната дипла и добави: „ Меган Маркъл носи ли микрофон, с цел да употребява гибелта на кралицата за своето риалити шоу по „ Нетфликс “? “.

Смъртта на кралицата стана мотив Уилям и Кейт да се съберат на едно обществено място с Хари и Меган за първи път от март 2020 година Съвместната им обиколка за съболезнования провокира доста звук на Острова, като медиите означиха по какъв начин двете двойки не споделят между тях. Британците означиха и, че любимката им Кейт Мидълтън се държи извънредно студено с Меган Маркъл.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР