Херцогът и херцогинята на Съсекс отпътуваха на планираното 10-дневно пътешествие

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс отпътуваха на планираното 10-дневно пътешествие
Коментари Харесай

Какво правят Меган Маркъл и принц Хари в Африка?

Херцогът и херцогинята на Съсекс отпътуваха на плануваното 10-дневно странствуване до Южна Африка, като този път с тях е и 4-месечният им наследник Арчи, за който това е първо презокеанско пътешестване. „ Това посещаване освен ще даде опция на херцога и херцогинята да продължат своите дела, върху които са фокусирани през последните години, само че и ще завтърди връзките сред Англия и Африка “, показа представител от кралския двор.

„ Нашият екип ни оказа помощ да си създадем смислена стратегия, която сме разчувствани да споделим с вас. Нямам самообладание да показва брачната половинка си и сина си на Южна Африка “, написа принц Хари в формалния им Инстаграм профил още при започване на месеца.
    View this post on Instagram           
A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Sep 1, 2019 at 12:50am PDT

Те ще се срещнат с вдовицата на Нелсън Мандела – Граса Машел, както и с архиепископ Дезмънд Туту. Преди това обаче взеха решение да посетят градчето Нианга, наоколо до Кейптаун, наричано „ столицата на убийствата “, където е организацията Justice Desk, която образова деца в неравностойно състояние в самоотбрана. С това публично през вчерашния ден започва и визитата им в страната. „ Нямаме самообладание да забележим от близко нещата, които вършиме, както и смяната, от която освен се нуждаете, само че и заслужавате “, съобщи пред общността Меган Маркъл и добави, че е там освен в ролята си на брачна половинка на член от кралското семейство, само че и като майка, цветнокожа жена и сестра. „ Аз съм тук с вас и поради вас. “

Хари от своя страна съобщи, че е благодарен, че от първо лице може да научи за всички тези провокации, пред които са изправени милиони южноафриканци. „ Никой мъж не се ражда, с цел да наранява дами. Това е добито държание и цикълът би трябвало да бъде пресечен “, сподели още той пред хората в локалната черква в Нианга.



В страната Меган Маркъл ще продължи своята благотворителна активност в поддръжка на дамите. „ Като патрон на Association of Commonwealth Universities, нейно кралско височество ще се срещне с дами, които са бизнесмени, учени и водачи на общността и ще се причисли към полемиките с младите южноафрикански дами по отношение на бъдещето им “, гласи формалното изказване от двореца.

The Duke and Duchess of Sussex couldn’t help joining in with the dancers here in Nyanga #sussexroyaltour#RoyalTourAfricapic.twitter.com/gCMmTMQLtf
— Lauren Moorhouse (@LaurenMoorhouse) September 23, 2019
Междувременно принц Хари ще посети още три страни – Ангола, Малави и Ботсвана. В Ангола той желае да продължи делото на своята майка – принцеса Даяна, която настояваше да се спре с слагането на мини в страната, а към този момент съществуващите да бъдат отстранени безвредно. Сега херцогът на Съсекс ще предложи на държавното управление собствен план за отстраняването им. Демонстрация против бракониерството пък е повода да посети Малави, където продължава битката за спасяването на животни, които се убиват нелегално.

А в Ботсвана принц Хари продължава работата си с благотворителната организация в поддръжка на деца, наранени от висура на ХИВ и СПИН. Както знаем, огромна част от любовната история на херцога и херцогинята на Съсекс е обвързвана точно с тази страна, където се случва и предлагането за брак, само че този път принц Хари ще би трябвало да я посети самичък, до момента в който Меган и Арчи го чакат в Южна Африка.

 
Ето по какъв начин стартира всичко сред тях

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР