Херцогът и херцогинята на Съсекс навлязоха сериозно в света на

...
Херцогът и херцогинята на Съсекс навлязоха сериозно в света на
Коментари Харесай

Хари и Меган се осигуриха с бизнес за милиарди

Херцогът и херцогинята на Съсекс навлязоха съществено в света на финансите, ставайки сътрудници във компания за устойчиви вложения в Ню Йорк. Принц Хари и Меган Маркъл се причислиха към фонд " Ethic ", който поучава богатите си клиенти по какъв начин да влагат парите си по-устойчиво, като дават приоритет на въпроси като изменението на климата и правата на индивида.

Двойката към този момент е вложила в " Ethic ", която ръководи 1.3 милиарда $ активи. От компанията обявиха, че кралските особи ще оказват помощ на посланията ѝ " да доближат до милиони хора по целия свят ".

В извънредно изявление за " Ню Йорк Таймс " някогашната актриса Меган сподели:

" От света, от който пристигам, не говорите за вложение, нали? Нямате лукса да инвестирате. Това звучи толкоз фантастично. Съпругът ми от години споделя: " Боже, не искаш ли да има място, където да можеш да вложиш парите си в полезностите, в които вярваш? ".
свързани новини2579преди 14 часа
Хари показа пред вестника, че се надява двойката да насърчи повече - изключително младежи, да влагат парите си стабилно.

Устойчивите вложения набират известност през последното десетилетие, посредством значително на поколението на така наречен " милениуми ". В Съединени американски щати новите вложения в етични фондове са нарастнали до 51 милиарда $ през последните няколко години, написа " Марица ".

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР