Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са най-доброто олицетворение за съвременни

...
Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са най-доброто олицетворение за съвременни
Коментари Харесай

Уилям, Кейт и дрехите, които не са за един път

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са най-хубавото въплъщение за модерни кралски особи. Невинаги по протокол, постоянно безупречни и покрай хората. Ако при принц Уилям няма какво толкоз да разясняваме външния тип, то при Кейт от дълго време сме заключили, че е образец за подражателство на милиони дами.

За да бъде синхронът сред съпрузите цялостен обаче, тe обичат да ни изненадват понякога със стилни комбинации. И не, не приказваме за цветово съчетаване на тоалетите, каквото доста двойки практикуват. При тях практиката е друга - обличат облекла, с които сме ги виждали и преди. На едно и също място, едновременно.

Във вторник фамилията участва на събитие, обвързвано с психологичното здраве в Лондон. И незабавно преди всичко излезе акцентът, че Уилям и Кейт са със същите рокля и костюм, с които ги видяхме преди към година в Хамбург.

 Снимка 382958

Мидълтън наподобява все по този начин ужасно с лавандуловата си рокля на Emilia Wickstead за 1350 паунда. Все отново, това не си е по никакъв начин евтина дреха и е грехота да се облече единствено един път. А и е в действителност красива.

Принц Уилям пък е комбинирал същия костюм с онази алена вратовръзка от преди няколко месеца. При него е мъчно да кажем дали тоалетът е същият, тъй като мъжките костюми не се разграничават кой знае какъв брой. Но и тук значими са детайлите. И той го знае добре.

През 2017 година Уилям и Кейт се появиха в учебно заведение Лондон със същите тоалети и през 2014 година на посещаване в Нова Зеландия. Смелият тоалет на Мидълтън в яркочервено , в който я видяхме два пъти, е един от дребното случаи, в които взема решение да заложи на този цвят.

 Снимка 382955

 Снимка 382957

Едни от обичаните облекла на херцогинята са в небесно синьо. Особено в случай че приказваме за палта. Мидълтън си има и същински любимец - модел на Alexander McQueen , с който сме я виждали повече от два пъти.

 Снимка 382954

Но на две публични събития същата връхна дреха кореспондира с идентичния костюм и вратовръзка на принц Уилям. И то единствено в границите на два месеца.

 Снимка 382953

Костюм с черна вратовръзка и блестяща рокля в физически цвят. Страхотна композиция, която видяхме от херцога и херцогинята също два пъти - през 2011 и 2016 година, напомня Daily Mail.

 Снимка 382952

 Снимка 382956

 Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям
Защо Кейт Мидълтън се ядоса на принц Уилям

И има ли право

И през разум не ни минава, че тези повторения са изцяло инцидентни неточности на стилистите на кралската двойка. При тях няма нищо инцидентно, най-много когато приказваме за визията. А с тези свои обичани повторения Уилям и Кейт сътвориха собствен почерк, с ще ги помнят и след дълги години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР