Хероин за над 1 000 000 лева откриха митническите служители

...
Хероин за над 1 000 000 лева откриха митническите служители
Коментари Харесай

Исторически наркоудар на ГКПП „Капитан Андреево“! Спипаха хероин за над 1 млн. лева

Хероин за над 1 000 000 лв. откриха митническите чиновници на Министерство на правосъдието „ Капитан Андреево “ при инспекция на лек автомобил, влизащ в страната от Турция. Проверката е част от акция против контрабандата с присъединяване на чиновници на Агенция „ Митници “, ГДБОП, „ Гранична полиция “ и Национална агенция за приходите.
Мини съдомиялна с огромен потенциал побира всички мръсни съдовеtvboutique.bgВ автомобила, ръководен от 24-годишна жена, пътувал и мъж на 41 години. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция от екип на отдел „ Борба с наркотрафика “.
След ремонт на задните гуми на автомобила, във фабричните кухини на праговете, са открити общо 24 пакета, съдържащи бежово прахообразно вещество. При полевия наркотест веществото реагирало на хероин. Общото бруто тегло на арестувания опиат е 6,120 кг на стойност 1 028 160 лв..
По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура –Хасково. На мъжа е повдигнато обвиняване.
Източник:Агенция „ Митници “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР