Хеликоптерът линейка, който трябваше да транспортира Теодора от Моги Гуасу

...
Хеликоптерът линейка, който трябваше да транспортира Теодора от Моги Гуасу
Коментари Харесай

Лоша новина за тежкоболната Теди! Съпругът ѝ съобщи, че остават 5 дни до...

Хеликоптерът кола за спешна помощ, който трябваше да транспортира Теодора от Моги Гуасу до Сао Пауло, се счупи. Това заяви мъжът на българката – Александър, който провежда прибирането им вкъщи, написа „ Телеграф “.
Семейството би трябвало да заплати 5500 $, с цел да лети до най-големия град в Бразилия. Броени дни преди полета обаче хеликоптерът се развалил, а от компанията обяснили, че ремонтът му ще продължи до 14 май. Затова Теди ще пътува по суша. Разстоянието от Моги Гуасу до Сао Пауло е по-малко от 200 км и фамилията ще пътува два часа и половина. След това българите би трябвало да бъдат превозени със аероплан до Истанбил.
Планът е това да се случи на 8 май. „ Още 5 дни! Вече знам прекомерно доста думи на португалски, време е за потегляне “, написа Александър във Facebook страницата „ Да помогнем на Теди “ през вчерашния ден. Преди дни от дарителската сметка на Маджарова бяха преведени 83 215 кв. Към Анадолу за полета от Бразилия до Турция. Все още не е ясно с какво ще бъде сбъднат превозът от Истанбул до България.
Припомняме, че по думите на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов военният „ Спартан “ е в подготвеност да прибере фамилията вкъщи. По време на държавното съвещание в сряда пък министър председателят Бойко Борисов разпореди да бъде осведомен, когато Теодора дойде в Турция. „ Преценете дали с реанимобил, дали със аероплан. Каквото кажат докторите, това им осигурете. От човечност “, съобщи Борисов.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР