Хеликоптер с главнокомандващия на отбраната на Индия генерал Бипин Рават

...
Хеликоптер с главнокомандващия на отбраната на Индия генерал Бипин Рават
Коментари Харесай

Хеликоптер с главнкомандващия на отбраната на Индия се разби

Хеликоптер с главнокомандващия на защитата на Индия военачалник Бипин Рават се е разрушил през днешния ден в южния щат Тамил Наду, оповестиха от военновъздушните сили, предава France 24.

63-годишният шеф на щаба на защитата е пътувал в съветски хеликоптер Ми-17В5, който " претърпя случай през днешния ден покрай Кунур, Тамил Наду ", оповестиха индийските военновъздушни сили в Туитър.

Рават е първият шеф на щаба на защитата на Индия, позиция, която индийското държавно управление сътвори през 2019 година, и се счита за непосредствен до премиера Нарендра Моди. Рават и брачната половинка му са били на борда дружно с други офицери, сподели старши офицер от армията за Агенция Франс Прес. Ранените са откарани в болница за лекуване.

Видеоклипове, излъчени по индийските новинарски канали, демонстрират огнена руина на мястото на злополуката в гъста гориста околност покрай квартал ``Нилгирис``. Според известия в медиите хеликоптерът е изхвърчал от военновъздушната станция Сулур в сряда следобяд. От военновъздушните сили оповестиха, че е в ход следствие на случая.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР