Хебър (Пазарджик) запази мястото си в Първа лига след драматична

...
Хебър (Пазарджик) запази мястото си в Първа лига след драматична
Коментари Харесай

Късна драма остави "Хебър" в Първа лига и изпрати "Берое" на бараж

Хебър " (Пазарджик) резервира мястото си в Първа лига след трагична победа над " Берое " с 3:1 в последния 35-ти кръг в шампионата. Съставът, който се, приключва на 13-ото място в крайното класиране.

Последният кръг в групата от 11-то до 16-то място, предложи драма, като три тима приключват с 32 точки.

" Пирин " си обезпечи оставането в групата, откакто победи с 2:0. Дълго време тимът от Благоевград беше под чертата, само че приключва сезона 11-ти с 34 точки.

" Ботев " (Враца) позволи проваляне от " Септември " (София) с 1:3 и остава 12-ти в таблицата с 32 точки. Със същия актив е и " Хебър ", който реализира значим триумф в директния мач с " Берое ".

Тимът от Пазарджик поведе в 42-ата минута с гол на Ивайло Михайлов, само че " Берое " изравни в 82-ата от дузпа. В добавеното време обаче вратарят на гостите от Стара Загора сгреши и изпусна топката, а резервата Марк-Емилио Папазов осъществя. Отново той вкара и в петата минута на добавеното време, с цел да подсигурява оцеляването на " Хебър ".

В самия край се стигна до меле, след което двама играчи на " Берое " получиха червени картони. Съставът от Стара Загора също приключва с 32 точки и е 14-ти.

В неделя (11 юни) " Берое " ще срещне на своя стадион " Спортист " (Своге), а спечелилият ще играе в Първа лига през идващия сезон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР