Хебър отстъпи драматично срещу Монтана с 2:3 в мач от

...
Хебър отстъпи драматично срещу Монтана с 2:3 в мач от
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Хебър има голям потенциал

Хебър отстъпи трагично против Монтана с 2:3 в мач от петия кръг на ефбет Супер Волей. Отборът от Пазарджик претърпя първо проваляне през сезона, само че резервира водачество си във краткотрайното класиране с 13 точки след 4 победи и загуба, а либерото на " тигрите " Теодор Салпаров съобщи, че никой не си е правил илюзии за елементарно посещение в Северозападна България.

" Съперникът съумя да играе по-добре против офанзивата ни. Нашата успеваемост в зона 4 падна. В Монтана се играе тежко, знаем го. Не сме си помисляли, че можем да затворим в елементарно в три гейма. Може да похвалим Християн Димитров, който направи страховит мач в отсъствието на Джулио Саби. Браво на това младо момче. Браво и на Дани Пеев за промените, както и на Денислав Бърдаров за отличното включване. Много се веселя за него, както и за всички млади момчета - както и в Левски, тъй като това е бъдещето на националния ни тим. Надявам се да успеем да почистим нещата при нас, капацитетът ни е огромен. С доста работа всичко се оправя ", съобщи Салпаров, представен от формалния уебсайт на Хебър. 

" Тимът от Пазарджик ще играе против Алурон Вирту Варта Заверче на 1/16-финалите в шампионата за купата на CEV.

" Концентрираме се върху дуела с поляците. Тежко посещение ни следва. Според мен полското състезание е най-силно след италианското. Ще се подготвим оптимално добре физически и механически. Ако имаме шансове, се надявам да ги използваме ", сподели още опитният Салпаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР