Хазал Кая и Чаатай Улусой превземат Холивуд Звездите от „Огледален свят“

...
Хазал Кая и Чаатай Улусой превземат Холивуд
Звездите от „Огледален свят“
Коментари Харесай

Изненада! Хазал Кая и Чаатай Улусой превзеха Холивуд

Хазал Кая и Чаатай Улусой завладяват Холивуд
Звездите от „Огледален свят“ Хазал Кая и Чаатай Улусой завладяват Холивуд. Според последните вести към двамата артисти, те са поканени от една от най-големите американски организации за присъединяване в нов хитов сериал в Лос Анджелис.

Преговорите към новата суперпродукция бяха замразени поради пандемията, само че с отслабването на коронавирус – ограниченията, мениджърите на двете звезди възобновили диалозите с продуцентите. Двамата подписаха контракти с организация UTA – организацията, която изстреля звезди като Анджелина Джоли и Брад Пит, още през 2018-а година, само че поради епидемиологичната конюнктура обстановката се утежни и те бяха оставени да чакат. И съгласно някои клюки имат всички шансове да се трансфорат в новите любимци на Америка. Че даже и да изместят някогашната златна двойка, чийто бракоразвод продължава да е измежду най-скандалните в шоубизнеса.

Към днешна дата обаче се приказва, че двамата са поканени за присъединяване в нов суперхитов план и ще получат основните функции в сериала. Хазал, която бе посетител в тв предаване, отхвърли да даде детайлности и да разкрие повече по тематиката. Само показа, че с сътрудника й от „Огледален свят“ ще си партнират в лентата, написа superhaber.tv.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР