Havas Group има физическо присъствие в над 100 държави, a

...
Havas Group има физическо присъствие в над 100 държави, a
Коментари Харесай

Комуникационна компания си купи виртуален офис в метавселената

Havas Group има физическо наличие в над 100 страни, a към този момент има и парче виртуална земя във видеоиграта The Sandbox. Там ще отвори порти първото виртуално Havas пространство, похвалиха се от компанията за информационни услуги.

Реалният и виртуалният свят ще се срещнат в метавселената, с цел да предложат всепоглъщащо и обогатено прекарване. Чрез консолидираното на изобретателно програмиране, извънредно наличие, свързани анимации и геймификация, информационната група ще провежда конференции, събития, концерти, лансиране на нови артикули и други конгреси.

Ролята на Havas Group е да поддържа марките в развиването на информационните им тактики. Създаването на Havas пространство в метавселената от своя страна ще спомогне сполучливото нахлуване на партньорските марки в новата виртуална среда. Обединението на действителностите ще способства за построяването на позитивен облик, съдържателна известност и мощна връзка с гейминг общността.

Миналата година групата започва Metaverse by Havas – нова услуга, включваща консултиране и творчески и медийни концепции. Услугата е отдадена на марките, които виждат метавселената като опция да преоткрият построяването на еднаквост, разказването на истории, прекарванията, таргетирането на публики и генерирането на доходи.

„ Метавселената основава обилие от нови средства и благоприятни условия за бранша на връзките и марките като цяло. Независимо дали задачата е да се основат новаторски и значими прекарвания, да се доближат нови публики или просто да се подсилят съществуващите връзки, опциите са неизчерпаеми. Havas Group разчита на високо софтуерен екип от метавселена специалисти, които да управляват смелото начинание и да вкарат марките в дълбините на тези виртуални светове “, споделя Яник Болоре, CEO на Havas Group. „ Новото Havas пространство ще бъде “мета флагман “ за информационната група, обединявайки нашите общности оттатък физическите ни офиси. “

Новият виртуален офис  ще включва също услуга за набиране на чиновници – иновация в областта на човешките запаси. По този метод чиновниците на организацията ще получат добавена стойност още в първите си дни като част от екипа, с помощта на въвеждащото образование.

Селин Мерл-Берал, Глобален управител човешки запаси на Havas Group добавя: „ Присъединяването на Havas към The Sandbox е инвестиция в метавселената. Ние сме уверени в капацитета ѝ във връзка с достигането до новаторски експерти с изобретателни и новаторски профили, както и необятно търсени умения в областта на технологиите и обработването на данни. С този ход Havas укрепва своята работодателска марка, предлагайки обогатено метавселенско прекарване за претендентите. Това открива нови хоризонти в нашата мениджърска тактика за ръководство на Havas общността. Метавселената е фантастична опция да притеглим най-хубавите експерти на бъдещето. “

Новото Havas пространство ще отвори порти за обществеността в The Sandbox в края на април, 2022 година.

Havas е една от най-големите световни информационни групи. Основана през 1835 в Париж, групата има над 20 000 чиновници в над 100 страни и оперира през три бизнес посоки, обхващайки цялостния набор от информационни услуги. Мисията на Havas Group е да основава добавена стойност за марките, бизнесите и хората. За да планува потребностите на клиентите, Havas работи изцяло интегрирано в своите над 60 местоположения по света. Във всяка една от тях екипи работещи в областта на криейтив, медиа, опазване на здравето и така нататък, работят дружно, с цел да обезпечат оптималното прекарване на своите клиенти. От 2017г. Havas Group е част от Vivendi.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР