Хауърд Брагман, обичан холивудски публицист, специализирал в кризисните отношения и

...
Хауърд Брагман, обичан холивудски публицист, специализирал в кризисните отношения и
Коментари Харесай

Холивудският публицист Хауърд Брагман почина на 66 години

Хауърд Брагман, обичан холивудски журналист, специализирал в спешните връзки и измежду чиито клиенти са били Моника Люински, Камерън Диас, Рики Лейк, Шарън Озбърн и Чаз Боно, умря на 66-годишна възраст след къса борба с левкемия, съобщи Асошиейтед прес. 

Howard Bragman, Hollywood Public Relations Giant, Dies at 66
— The Hollywood Reporter (@THR)
Брагман е умрял в събота в Лос Анджелис, откакто единствено преди 10 дни е бил диагностициран с левкемия и е бил признат в болница по неотложност, заяви фамилията му в неделя. 

Роден във Флинт, Мичиган, където по думите му постоянно се е чувствал като марсианец като " дебело, еврейско, гей дете ", Хауърд Брагман стартира работа в областта на връзките с обществеността в Чикаго, преди да се реалокира в Лос Анджелис и през 1989 година да основе своя лична компания. Брагман става прочут като човек, който оказва помощ на известни персони като актрисата Мередит Бакстър, кънтри певицата Чели Райт и звезди на баскетбола и футбола да се разкрият обществено. 

Howard Bragman, a decades-long veteran of entertainment PR, has died of Leukemia at the age of 66, according to a journal entry by his boyfriend.
— NBC News (@NBCNews)
" Хауърд Брагман беше водач в промишлеността, който майсторски използваше силата на пресата, с цел да сътвори позитивна смяна за хората от ЛГБТК+ общността. По време на дългата си кариера той работи с доста нейни видни представители, с цел да подсигурява, че техните разкрити истории се третират с достолепие и оказват влияние върху цялата общественост ", се показва в изказване във връзка кончината му, направено от Сара Кейт Елис, президент и основен изпълнителен шеф на Съюза на гейовете и лесбийките против клеветата (GLAAD).

Освен журналист, Хауърд Брагман е учител, създател на публикации за издания като " Плейбой " и " Лос Анджелис таймс " и книга със препоръки, гостуващ участник в известни телевизионни излъчвания. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР