ХАРТФОРД, Кънектикът (АП) — Части от североизток бяха засегнати във

...
ХАРТФОРД, Кънектикът (АП) — Части от североизток бяха засегнати във
Коментари Харесай

Зимна буря връхлетя североизток, причинявайки затруднения при шофиране, затворени училища и отменени полети

ХАРТФОРД, Кънектикът (АП) — Части от североизток бяха наранени във вторник от снежна стихия, която анулира полети и учебни заведения и накара хората да бъдат предупреждени да останат отвън пътищата, до момента в който някои региони, в които се очакваше изобилен сняг, ставаха по-малко от това заради смяната на времето.

Повече от 1000 полета бяха анулирани до момента във вторник сутринта, най-вече на летищата в региона на Ню Йорк и в Бостън.

Това беше първата огромна снежна стихия в Ню Йорк от февруари 2022 година Градът, който има най-голямата учебна система в нацията, мина към отдалечено образование и затвори постройките си във вторник поради бурята.

„ Зимата беше тиха, тъй че е някак гостоприемна “, сподели Рики Смит, който беше на път за строителна работа в града. „ Просто се надявам никой да не пострада. “

Кметът Ерик Адамс сподели на жителите на Ню Йорк да не подценяват бурята. „ Нека позволим на майката природа да свърши работата си “, сподели той. „ Името на играта е да запазим пътищата си чисти и се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР