Хармоничният транзит на Луната с Меркурий повиша комуникативността, любознателността и

...
Хармоничният транзит на Луната с Меркурий повиша комуникативността, любознателността и
Коментари Харесай

Близнаци, бъдете предпазливи днес. Неочаквани промени за Лъвовете

Хармоничният пренос на Луната с Меркурий повиша комуникативността, любознателността и склонността към разбори на обстановките. Благоприятства интелектуалните занимания и въпроси.

Овен – Като се има поради вашата работна нравственос, може да се каже, че сте си сложили в действителност високи цели. Наясно сте, че това са действително постижими неща, тъй че не се притеснявате да слушате мненията на някои ваши другари.

Телец – Вие сте изцяло уверени и това е най-важното сега. Засега не се тормозете, тъй като всичко върви тъкмо както сте си го представяли. Не се ангажирайте прекалено много с прочувствената страна на живота си.

Близнаци – Вашият жив разсъдък просто би трябвало да се храни с нова информация, тъй като в по-голямата си част сте изпаднали в рутина. Късметът няма да ви обърне тил. Трябва да сте внимателни и да не се впускате в несъразмерни разноски.

Рак – Не отлагайте през днешния ден, в случай че желаете да избегнете проблеми в бъдеще. На работа ще би трябвало да извършите компромис с сътрудник, в случай че желаете да излезете от неприятна обстановка. В региона на любовта ще би трябвало да изразите най-дълбоките си усеща, само че избягвайте да давате обещания.

Лъв – Неочаквани промени са на всички места към вас и първата ви реакция може да е като реагирате внезапно. И това е тъкмо противоположната реакция, която би трябвало да имате, тъй че успокойте се и се пробвайте да приемете обстановките една по една, а не едновременно.

Дева – Вашите усеща през днешния ден са много обусловени от нещата, които се случват към вас. Ако средата ви е по-негативна, можете да очаквате и настроението ви да бъде същото. Засега можете да се борите против него, единствено като „ избягате “ в това, което можете да извършите.

Везни – Днес бихте желали да поддържате някаква отдалеченост от всички външни неща и хора, които ви държат по някакъв метод. Дори и най-малката смяна е задоволителна, с цел да ви разсъни малко и да внесе динамичност в живота ви.

Скорпион – Все още сте на кръстопът сред желанията и действителността. В момента сте си сложили за цел някакво начинание, само че сте разочаровани от невъзможността да го осъществите. Необходимо е да вземете живота в свои ръце и да бъдете по-активни.

Стрелец – Днес нещата ще се оправят при вас. Това е сигурен знак, че сте на прав път и вършиме верните неща. Животът не би трябвало и не може да бъде изпълнен единствено със стрес и главоболие. Ако нещо не върви безпрепятствено, помислете за друг метод.

Козирог – Въпреки че се чувствате най-добре, когато нещата са проведени и педантични, през днешния ден ще би трябвало да сте малко по-гъвкави. Отпуснете се и се насладете дневно, който може да донесе нещо ново.

Водолей – Днес е вашият ден да завършите всички дребни отговорности, които имате или които включват физическа интензивност. Ще се възползвате от упоритостта си, с цел да се изправите пред всяка обстановка, която ви лимитира.

Риби – Понякога сте толкоз грижовни и деликатни, че всички към вас се пробват по някакъв метод да бъдат на една ръка разстояние, когато имате потребност от услуга или съвет. Търпението е това, което може да ви липсва.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР