Хари и Меган щели да плащат луди пари, за да

...
Хари и Меган щели да плащат луди пари, за да
Коментари Харесай

Хари и Меган с нова агенция на звезди

Хари и Меган щели да заплащат луди пари, с цел да изкарат още повече. Принцът и някогашната актриса към този момент си „ партнирали “ със Sheeraz – компанията, чиито маркетингови стратези трансфораха Селена Гомес, Ким Кардашиян и Джъстин Бийбър в милиардери.  Именно тя стои зад пи ар тактиката на някои от най-преуспелите в развлекателната промишленост.  Фирмата има клиенти с марки от Близкия Изток, Индия, Съединени американски щати и Азия.

От Sun незабавно са поискали коментар от прес аташетата на Бъкингам, само че те върнали отговор, че информацията няма общо с действителността. Тогава обаче от Sheeraz са репликирали остро – въпреки всичко това им е работата: „ Преди да стане принцеса, Меган Маркъл беше актриса. Сега тя се завръща в Лос Анджелис и, естествено, поддържаме контакти с нейния екип, който дава отговор за марката й. Ние владеем световната мрежа и консуматорите на гении в нея “.  В скорошен коментар в New York Magazine пък се споделя: „ Меган евентуално желае да стане идната Опра или Мишел Обама – или новата и малко по-сдържана Ким Кардашиян. Може би се блазни от опцията да я назовават „ дипломат на благосклонност “. Но за нея и Хари би било най-добре да се покрият за известно време, до момента в който премине ураганът от интриги и злословия по техен адрес. След месец-два да се завърнат със събития с акцент върху благотворителността, а не да дават изявленията. По-добре да се занимават със избавяне на слонове в Африка – и да „ нахранят “ публиката със фотоси “.

Да напомним, че Маркъл стартира да набира известност през 2010-а, когато се появява по алените килими на безусловно всяко първо събитие и тиражира десетки селфита. И че в действителност принц Хари й ходатайства по противоположния път към Холивуд. Той е този, който на лондонската премиера на „ Цар Лъв “ пита при включен микрофон най-големия началник на „ Уолт Дисни “ Боб Айгър дали може да вземе на работа Меган. „ С наслаждение ще я пробваме “, отговоря Айгър - белким се отхвърля на принц.     

   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР