Хари и Меган се връщат в Лондон, съобщи Daily Mail,

...
Хари и Меган се връщат в Лондон, съобщи Daily Mail,
Коментари Харесай

Хари и Меган се връщат в Лондон

Хари и Меган се връщат в Лондон, заяви Daily Mail, базирайки се на източници, близки до фамилията. Блудните херцози обаче не се прибират за непрекъснато. Те ще останат за малко на Острова - за откриването на статуята на принцеса Даяна. Събитието ще се организира в двореца Кенсингтън на 1 юли – датата, на която майката на Уилям и Хари трябваше да чества 60-годишния си празник.

„ Меган е поискала да поддържа брачна половинка си и да бъде до него, когато ще се срещне със фамилията си за първи път след погребението на принц Филип през април. Меган знае какъв брой мъчно му е било тогава и не желае случилото се да се повтаря ”, разкриват източниците. Досега се говореши, че Хари ще участва самичък на церемонията в памет на Даяна.

Възможно херцозите на Съсекс да вземат и първородния си наследник Арчи, само че възнамеряват да оставят новородената си щерка на грижите на баба й в Съединени американски щати.

Твърди се още, че принц Хари е поканен на обяд от кралица Елизабет. Това ще е първата среща сред баба и внук, откакто херцозите отпътуваха за Съединените щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР