Хари и Меган разпускат във Ванкувър, но паралелно с разходките

...
Хари и Меган разпускат във Ванкувър, но паралелно с разходките
Коментари Харесай

Хари и Меган учат американци да свалят данъци

Хари и Меган разпускат във Ванкувър, само че редом с разходките измежду природата на острова и практикуването на йога, работят по бизнес планове. Първият от тях е отдаден на  благотворителна фондация – най-малко по този начин настояват медии в Канада. Съпрузите се канели да привлекат в своето обграждане Анджелина Джоли, която има голям опит с неправителствени организации и се употребява с несъмнено въздействие в Организация на обединените нации.

Според уеб страницата radaronline.com пък принцът и жена му са получили забавна оферта от компания, която поучава американците по какъв начин да понижат големите налози върху недвижимото си имущество. Дали това е предложение, което Хари и Мегън няма да могат да откажат, евентуално ще стане ясно след време. Факт е обаче, че съпрузите не могат да се отърват от вниманието на медиите. /Междувременно самите те непрекъснато споделят истории в уеб страницата си./ А откакто се „ омешат “ с редовите жители – за което сякаш мечтаят -  никак няма да бъдат пощадени от папараци и кореспонденти, които непрекъснато бдят за гафовете им. Според наблюдаващи на кралския протокол принцът скоро може и да съжалява за прибързаното решение да следва капризите на жена си.

Светски хроникьори в Канада настояват още, че Меган може да се снабди и със доста по-вълнуваща алтернатива от това да дава ум за неща, които не схваща. Към някогашната актриса интерес проявявала и другата екссъпруга на Брад Пит – Дженифър Анистън. Тя и Адам Сандлър се канели през лятото да снимат в Канада продължението на своя взаимен шлагер „ Загадъчно ликвидиране “ и сигурно щели да поддържат връзка с Хари и музата му. Анистън доста харесвала изявята на Меган в „ Костюмари “ и й съчувствала за терзанията в кралския двор и отвън него. Но дали женската и плебейска взаимност ще обезпечи роля на Маркъл в идващия блокбастър с Анистън и Сандлър, към този момент може единствено да се гадае.               
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР