Хари и Меган планират да продуцират филм за Netflix в

...
Хари и Меган планират да продуцират филм за Netflix в
Коментари Харесай

Преломен момент за Хари и Меган, какво следва

Хари и Меган възнамеряват да продуцират филм за Netflix в опит да влязат в холивудската общественост, откакто няколко бурни месеца ги накараха да се разделят с музикалния и подкаст колос Spotify.

Твърди се, че херцогът и херцогинята на Съсекс са закупили правата върху сантименталния разказ Meet Me At The Lake от Карли Форчън, който съгласно специалисти може да им е коствал до 3 милиона паунда.
-->
Продукцията ще означи първия им взаимен план зад камерата, в миг, който би могъл да бъде повратен за тяхното бъдеще.

Meet Me At The Lake, който продаде 37 000 копия единствено през първата си седмица, е сантиментален разказ, основан на историята на двама души, които се влюбват един в различен в 30-те си години - сходно на самите херцог и херцогиня. Той също по този начин разказва контузията, с която се сблъсква единият воин, който е изгубил родител в автомобилна злополука като дете, и обгръща сходни тематики с тези от живота на принца, в това число използването на алкохол и опиати, за които Хари показа в детайли в своите записки Spare.

И като мигане към предишното на Меган, романът е основан в Торонто, където актрисата е живяла по време на фотосите на “Костюмари ”, написа woman.bg.

Вътрешен човек сподели на Sun: “Темите на книгата превзеха двойката и тя беше определена за първата им акомодация с Netflix. “

Проектът идва, откакто двойката загуби договорката си със Spotify за 16 милиона паунда откакто Меган направи единствено един сезон на подкаста си Archetypes.

Но закупуването на правата няма да донесе огромна изгода на Хари и Меган - тъй като Холивуд съвсем е спрял заради стачка на сценаристите, която продължава месеци, към която се причислиха и доста артисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР