Хари, херцогът на Съсекс, каза, че не изпраща текстови съобщения“

...
Хари, херцогът на Съсекс, каза, че не изпраща текстови съобщения“
Коментари Харесай

Принц Хари: Ще има трупове по улиците заради Камила

Хари, херцогът на Съсекс, сподели, че " не изпраща текстови известия “ на брат си Уилям и разказа кралицата консорт Камила като " злодейка “ в изявление, излъчено в Съединени американски щати, съобщи ДПА, представена от " Телеграф ". Хари беседва с Андерсън Купър от Си Ен Ен и сподели, че желанието на Камила да се докарва пред английската преса я прави " рискова “ и ще има " трупове по улиците поради това “. В 60-минутен диалог с Купър той приказва за недоверието на кралското семейство към брачната половинка му Меган Маркъл, провокирано от това, че е " американка, актриса, разведена, черна “, преди да се пошегува: " Тя би трябвало да е магьосница “.

Купър подмятна на херцога, че фамилната му динамичност е като " Игра на тронове, само че без дракони “, на което Хари отвърна: " Не виждам " Игра на тронове “, само че несъмнено има дракони и това е третата страна - английската преса ". Хари показа още, че " не е бил поканен " на борда на самолета, отвеждащ други членове на кралското семейство до замъка Балморал преди гибелта на кралицата.

Говорейки за връзките с брат си, принца на Уелс, и татко си, крал Чарлз III, Хари сподели, че сега " не изпраща известия " на Уилям и че не е приказвал с татко си от " много време ".

" Говорите ли с Уилям в този момент, изпращате ли известия? “, попита го Андерсън Купър.

" В момента не, само че чакам с неспокойствие да се помирим “, отговори Хари.

Запитан какво би си помислила майка му, принцеса Даяна, за разрива в връзките с брат му, Хари сподели: " Мисля, че тя би била натъжена от тази обстановка “ и добави: " Вярвам, че тя би желала помиряване. И се надявам, че това е постижимо “.

На въпрос дали може да се завърне като пълновръстен член на кралското семейство, Хари отсече: " Не виждам по какъв начин това може да се случи “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР